tiistai 12. elokuuta 2014

Täydenkuun Energioissa

Meille luonnonuskoville täysikuu on tärkeä. Miten olemme alitajuisesti vuorovaikutuksessa sen kanssa ja miten voimme maksimoida sen voimaa magiassa ja hyvinvoinnissa? Kuu siirtää vuorovedenvirtaa, se vaikuttaa myös meihin kaikkiin. Onhan meissä 40-70% ruumiinpainostamme vettä.

Kuu kasvaa täyteen mittaansa kerran kuukaudessa minuutin tarkkuudella, mutta kuu on teknisesti täysi 48 tunnin ajan. Sinulla on 24 tuntia aikaa ennen täydenkuun hetkeä, sekä 24 tuntia sen jälkeen tehdä täydenkuun taikoja. Manifestoi, kunnioita ja kiitä kaikesta siitä, joka ollaan saavutettu ja työskentele sellaisten asioiden parissa, johon tarvitaan täydenkuun täyttä voimaa.

Monet luonnonuskontoja harjoittavat tuntevat täydenkuun nimellä esbat. Tämä on riitin ja rituaalin aikaa, joka on omistettu jumalattarelle. Monille kuu edustaa jumalallisuuden feminiinistä puolta. Rukouksia lausutaan kunnioitukseksi täydenkuun äiti ja jumalatar energialle. Melkein jokainen hengellinen perinne tunnustaa täydenkuun kauneuden ja mahtavuuden ja sinun ei tarvitse olla Wicca tai harjoittaa noituutta nauttiaksesi täydenkuun energioista.

Päivä ennen täyttäkuuta aloita kuulostelemaan kehoasi. Saatat olla vähemmän nälkäinen ja unentarpeesi vähenee.
Aseta kuukiviä, kristalleja, peili, hopeanauhaa, pikarillinen vettä ja valkoisen kynttilän tai useamman  alttarillesi. Voit kutsua kuun jumalattaria. Meditoi alttarisi äärellä ja visualisoi mikä asia on täyttynyt ja saatu päätökseen edellisestä täydestäkuusta ja kiitä erityisesti näistä asioista. Lähetä parantavaa energiaa, anteeksiantoa ja rauhoittavaa energiaa sitä tarvitseville.




Voit keskittyä myös chakroihisi ja avata niitä enemmän vastaanottamaan täydenkuun energiaa. Näe sydänkeskuksesi laajenevan, intuition voimistuvan ja solar plexuksen saavuttavan enemmän kontrollia ja voimaa. Kuvittele maadoittavat juuret kaivautuvan syvälle Äiti Maahan ja yhdisty hänen yltäkylläisyyteensä. Näe kruunuchakrasi ulottuvan taivaisiin ja kutsu jumalallisuutta vaihtamaan ajatuksia kanssasi. Jos vain suinkin mahdollista, tee tämä ulkona kuunvalossa, kun ympärilläsi kaikki on rauhallista ja hiljaista.

Mone eivät saa unta täydenkuun aikaan, joten anna sen olla eräänlainen tönäisy alkaa tekemään keskeneräisiksi jääneitä asioita. Koko maailmassa on enemmän energiaa täydenkuun aikaan, joten ihmisten mielialat ja tunteet saattavat olla melko ailahtelevia, erityisesti niiden joiden horoskooppimerkkien elementti on vesi. Monet ihmiset käyttäytyvät eri tavoin kuin normaalisti, joten älä ota sitä henkilökohtaisesti. Täydenkuun aika on kovin intensiivistä.

Polta suitsukkeita, hengitä ja keskitä energiasi useamman kerran päivässä. Täydenkuun juhlinta voi olla hyvin yksinkertainen, siihen ei tarvita erityisiä kaavoja. Tee siitä omannäköisesi!

1 kommentti:

  1. Kiitos kommentistasi Saija! Tuo on totta ja uskon ihmisten vähitellen palaavan alkujuurilleen ja vanhaan tietoon. Johanna Paunggerin kirjoittamasta kirjasta "Kuun vaikutus puutarhassa, terveydessä, maanviljelyssä ja metsänhoidossa" löytyy tosi paljon vinkkejä miten hyödyntää kuun voimaa. Pian kuu on uusi, kannattaa sen voimaa käyttää taas uuden luomiseen ja antamaan potkua asioille!

    VastaaPoista