torstai 19. maaliskuuta 2015

LoitsuJauheet


Jauheet ovat pitkään olleet olennainen osa kansanmagiaa, todennäköisesti yhdistyen afrikkalaiseen ja eurooppalaiseen kansanmagiaperinteisiin. Jauheet sisältävät morttelissa jauhettuja yrttejä ja mineraaleja, jotka on voimistettu ja ohjelmoitu tavoitteeseen jauhettaessa ja sekoitettu sopivaan pohjajauheeseen. Jauhetta ripotellessa niiden voima vapautuu.
Monesti olen huomannut jauheiden voimallisuuden ja miten nopeasti yksistään niiden käyttö toimii. Se on helppoa, huomaamatonta ja nopeasti tehty! Anna mielikuvituksesi ja luovuuden liidellä käyttäessäsi loitsujauheita. Ja pieni määrä riittää pitkälle.

Loitsujauheita voi käyttää puhdistamaan ja suojelemaan huonetta, kotia ja tonttia. Rituaalin alussa ripottele suojelevaa jauhetta ympärillesi aloittaen idästä ja liikkuen myötäpäivään. Varsinkin jos sinusta tuntuu, että työskentelysi vetää puoleensa uteliaita, mutta epämiellyttäviä olentoja, ripottele mustaa suolaa suojelevaksi kehäksi ympärillesi.

Myrikan Luutakomerossa on erinomainen blogikirjoitus tästä aiheesta. Mitä tehdä, jos häiritsevät energiat pääsevät läpi.


Loitsujauheita voi käyttää kynttilämagiassa vahvistamaan loitsua ja nopeuttamaan päämäärän saavuttamista sekä kutsua tiettyjen henkiolentojen apua. Jauhetta voi ripotella voidellun kynttilän päälle tai pyöritellä sitä jauheessa.
Sitä voi ripotella tärkeisiin dokumentteihin, hakemuksiin, kirjeisiin, valokuviin tai käyntikortteihin. Ripottele kodin lattialle tai kodin neljään nurkkaan ja jätä vaikuttamaan. Suojelevaa jauhetta voi ripotella ulkorappusille pitämään huonon onnen ja pahaa aikovat ihmiset loitolla. Kodin siunausjauhe tuo rauhaa ja levollisuutta kotiin.
Rahajauhe vetää puoleensa runsautta, asiakkaita, työllisyyttä samalla suojellen taloutta. Rakkausjauhe vetää nimensä puolesta rakkautta puoleesi.
Jauhetta voi ripotella mojoihin, amuletteihin, alttarille ja muodostaa jauheella myös kuvioita ja sinettejä samalla visualisoiden haluamaansa; suojelusjauhetta pentagrammin muotoon, rakkausjauheella sydämiä, rahajauheella euron merkkejä.
Jauhetta voi myös puhaltaa neljään eri ilmansuuntaan tuomaan niiden positiivisia energioita. Kivien ja kristallien kanssa työskentelvät voivat ripotella jauhetta kivien päälle vahvistamaan niiden tehtävää.



Tässä vinkki miten voit käyttää Vetovoimajauhetta (attraction) vähän pidemmän kaavan kautta. 

Etsi aikakausilehdistä kuvia, jotka kuvastavat toivomaasi asiaa. Leikkaa niitä 7-9 kappaletta. Asettele kuvat keltaisen tai oranssin kynttilän ympärille ja ripottele vetovoimajauhetta kuvien sekä loitsuöljyllä voidellun kynttilän päälle. Jos haluat, voit työskennellä esimerkiksi Lakshmin tai muun jumaluuden kanssa. Aseta kulho kynttilän ja kuvien viereen, jossa on kolikoita ja kanelitankoja. Nämä toimivat lahjana Lakshmille. Jos työskentelet jonkun muun jumaluuden kanssa, ehkä joku muu kuin kaneli saattaa olla sopivampi. Polta kynttilää seitsemänä perättäisenä päivänä.