maanantai 8. helmikuuta 2021

Muutama sananen Karmasta

Joka hetki, joka päivä teemme valintoja, jotka luovat seurauksia. Voimme tehdä mielessämme monia päätöksiä ja muuttaa mieltämme yhtä monta kertaa, mutta kun konkreettisesti toimimme päätöksen mukaan, teemme vasta valinnan. Luomme omat kokemuksemme valintojen kautta. Valinnat tapahtuvat siis tekemisen ja toiminnan tasolla, ei ajatuksen. Olemme 100% vastuussa ympäröivistä olosuhteistamme ja tuloksista. Loppujen lopuksi, kukaan ei voi luoda kokemuksia meille, koska muut eivät tee päätöksiä puolestamme.

Karma on energeettinen mekanismi, jokainen valinta luo seuraamuksen. Seurauksen energeettinen laatu on seurausta samasta energeettisestä laadusta, jonka valinta loi. Tämä on avain karman ymmärtämiseen.

Useimmat ihmiset ymmärtävät karman väärin, koska he eivät ymmärrä energeettisiä periaatteita, jotka ovat tämän mekanismin takana. Karma on kuin painovoima, se toimii kaikilla samalla tavoin kaiken aikaa. Karma on jatkuvassa toiminnassa. Karma ei ole kosminen kosto. Se on yksinkertaisesti omien valintojemme seuraamuksien manifestaatio. Karma itse asiassa on avain manifestoida mitä haluamme elämäämme. Positiivinen karma myös suojelee meitä. Negatiiviset karmiset kaavat ovat negatiivisia mekanismeja, jotka estävät elämänvoiman virran.

Karma voi olla positiivinen ja vahvistava omalle itseilmaisullemme, tai se voi olla negatiivinen ja luoda eroa omasta itsestämme. Luommeko sitten positiivista tai negatiivista karmaa on meistä itsestämme kiinni, koska se on luotu positiivisten ja negatiivisten valintojen kautta. Emme silti ehkä pysty tekemään oikeita valintoja saavuttaaksemme ultimaattisen unelmamme hetkessä, mutta vaihtoehtoja on aina olemassa jotka vievät meidät pari askelta oikeaan suuntaan. Useimmat ihmiset kokevat olevansa rajoitettuja, koska he eivät aloita siitä kohtaa missä he ovat nyt. Jos olemme halukkaita tekemään muutoksia yksi kerrallaan, taivas on rajana mitä voimme luoda. 

Karma toimii koko ajan joka päivä. Ei ole karmista paussi-nappulaa. Koska emme myöskään voi olla tekemättä valintoja, luomme karmaa jokaisena hetkenä. Meillä on kylläkin taipumus pysyä samoissa karmisissa kaavoissa, päivä toisensa jälkeen, vuodesta toiseen, jopa elämästä toiseen. Voimme olla monella eri tapaa haluttomia tekemään uusia valintoja. Ego saattaa pistää vastaan, se on liian pelottavaa.

Monet ihmiset ajattelevat, että karma toimii kultaisen säännön mukaan, jos teet jotain hyvää, hyviä asioita tapahtuu sinulle. Sen sijaan valinnan energia heijastaa aina seuraamuksen energiaa. Jos teemme jotain velvollisuudesta, sen seurauksena luot lisää velvollisuuksia. Jos teet valinnan vapaudesta, luot lisää vapautta. Tällä tavoin karmiset kaavat toistavat itseään.

Muista, että karmaa voi muuttaa tästä hetkestä lähtien, tekemällä uusia valintoja. Ei ole olemassa karmallista velkaa, jota pitää maksaa ennen kuin voimme muuttaa omaa karmaamme. Tämä ei tarkoita, että voisimme paeta vastuuta menneiden negatiivisten valintojen seuraamuksista. Voima ja vastuullisuus kulkevat käsi kädessä.

Luomme positiivista karmaa, kun teemme valintoja jotka ovat yhteneviä oman itsemme kanssa. Luomme negatiivista karmaa kun teemme valintoja, jotka eivät heijasta itseämme. Emme luo negatiivista karmaa tekemällä huonoja valintoja tai virheitä. Luomme sitä, kun teemme valintoja jotka ovat ristiriidassa itsemme kanssa. Negatiivinen karma luo aina jonkinlaista puutetta elämäämme. Puute on yksinkertaisesti sitä, ettei ole mahdollisuutta tehdä valintoja joita haluamme. Voi olla vaikeaa hyväksyä vastuu kaikista elämämme kokemuksista, mutta se on avain muuttaa kokemuksemme olosuhteita.


Karma ei ole palkinto tai rangaistus.

Karma ei ole kohtalo.

Karma on seuraus valinnasta.

Karma on jatkuvaa.

Karma on energiaa.

Karma on aina meidän kontrollissamme.


Sielun Luennan avulla selvitämme negatiiviset karmalliset kaavat, joita tietoisesti tai tiedostamatta toistat. Mitä valintoja teit menneessä elämässä, joidenka seuraukset jatkuvat edelleen tässä elämässä muodossa taikka toisessa. Joitain valintoja jotka ovat ristiriidassa itsesi kanssa, olet saattanut tehdä tämän elämän aikana. Kun tulet tietoiseksi näistä rajoitteista ja esteistä, sinun on helpompi alkaa tehdä muutoksia, kohti sitä mitä todella olet. Se on vastuunottamista ja samalla todella vapauttavaa.
Lue lisää Sielun Luennasta täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti