sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Tervetuloa KuuKahvilaan!KuuKahvilan kokoontumispaikkana 
ARCANA, Hyypäntie 4, Kauhajoki.
Jokaisella kerralla on eri teemansa ja myös sinä voit esittää toiveita tulevien iltojen aiheista! 
~ Kaikille KuuKahvilan asiakkaille LoitsuPuodin tuotteet -15% ~
KuuKahvilan leivonnaiset ovat aina gluteenittomia ja vähälaktoosisia.
Oviraha 20€.

Ennakkoilmoittautuminen viimeistään päivää ennen eli torstaina! 
Mukaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia.
puh. 0404173250 / Johanna
Ilmoitathan, jos tulosi estyy, että joku muu pääsee tilallesi.


Tulevia iltoja: Mediaalinen ilta, Aura ja Chackrat, Eläinkommunikointi, Intiaaniviisauksia, Unet, Arkkienkelit, Manifestointi, Kanavointi, Kivet ja Kristallit


9.10.2015 klo 18-21
UNISIEPPARI WORKSHOP
KuuKahvila jatkaa taas tauon jälkeen unisieppariteemalla. Jokainen saa tehdä oman unisiepparin opastuksellani. Käymme läpi unisiepparin tarinan ja tehtävän. Saat opastusta unisieppari rituaalista, mihin voit ripustaa sen kotonasi ja miten sitä olisi hyvä puhdistaa aika ajoin.  Unisiepparia varten tarvittava pajukehä ja sidontalanka kuuluu ovirahaan. Mukaan voit ottaa nahkanauhaa tai muuta nauhaa, helmiä, sulkia ja höyheniä tai ostaa niitä minulta. Unisiepparin teon lomassa nautimme tiramisua maustekahvin ja yrttiteen kera.

17.4.2015 klo 18-21
ENNUSTUS-ILTA KuuKahvilassa. Uskotko ennustuksiin? Oletko käynyt ennustajalla? Ennustatko sinä? Käymme läpi erilaisia ennustusmuotoja kuten kortit, nopat, heiluri, kristallipallo ja kädestä ennustaminen sekä muita enemmän tai vähemmän tunnettuja menetelmiä. Juodaan enneteekupposet ja kokeillaan yhdessä tasseomantiaa eli teenlehdistä ennustamista. Halutessasi voit ottaa oman ennustusvälineen mukaan. Tarjolla appelsiinijuustokakkua, maustekahvia ja ennustusteetä.6.3.2015 klo 18-21
 
(peruuntui viime tipassa, joten tämän illan aihe tulossa uudelleen kesällä)

Kuukahvilassa aiheena PYHÄT PUUT. Puut ovat aina olleet suomalaisille erityisen rakkaita. Puut olivat ennen vanhaan monesti mukana elämän eri rituaaleissa. Ne olivat pyhiä ja palvottuja ja niillä uskottiin olevan oma henkensä, haltia joka asui puun sisällä. Puhumme eri puiden myyteistä, voimista ja nimistä uskomusmaailmassa. Käymme läpi myös kelttiläistä puukalenteria sekä Ogham-puuoraakkelia.
Tarjolla banaanivohveleita, marjoja, vaniljakastiketta ja kuusenkerkkäsiirappia maustekahvin sekä pakuriteen kera.

23.1.2015 klo 18-21

JUMALATAR-ILTA KuuKahvilassa. Puhumme eri pantheonien jumalattarista ja heidän kanssaan työskentelystä. Käymme läpi erilaisia mantroja, jumalatar-arkkityyppejä sekä jumalattaria tähtikartalla. Nostamme jumalattarien viestejä oraakkelipakoista ja teemme meditaation omaan feminiiniseen voimaan.
Tarjolla mascarpone-puolukkakakkua, maustekahvia ja piristävää mate-sitruunaruohoteetä.

12.12.2014 klo 18-21

Hengähdä hetkeksi joulun kiireissä! Joulukuun KuuKahvilan teemana MAADOITTUMINEN, ITSENSÄ SUOJELU ja SISÄINEN RAUHA. Puhumme miten eri tavoin keskittämme oman voimamme takaisin itseemme ja pidämme negatiiviset vaikutukset loitolla. Teemme sisäisen rauhan meditaation, kortin nostoa ja tulkintaa oraakkelipakasta. Illan ohella myös henkisten kirjojen, korttipakkojen yms. kirppis. Jos sinulla on kirjoja, jotka haluat laittaa vaihtoon, ota ne mukaan ja myy pois tai tee vaihtokaupat muiden kuukaffittelijoiden kanssa. Merkkaa kirjoihin ja kortteihin valmiiksi hinta ja nimesi tai tee lista omista myytävistäsi.
Tarjolla maustekahvia, yrttiteetä, glögiä, kasvis- ja tonnikalarullia sekä pipareita.

7.11.2014 klo 18-21

TÄYDENKUUN TAIKAA KuuKahvilassa. Puhumme mitä magia on, siihen liittyvistä henkisistä laeista ja miten sillä voi manifestoida toiveita todeksi. Teemme yhdessä pienen kynttiläloitsun. Puhumme myös miten kuun voimaa voi käyttää hyödyksi unelmien manifestoinnissa. Tarjolla tuttuun tapaan maustekahvia & yrttiteetä, kurpitsapiirakkaa ja herkullista smoothieta.


13.6.2014 klo 18-21 

Perjantai 13. päivän SHAMANISTINEN TÄYDENKUUN ILTA Laitasaaren kodalla (Laitasaarentie 102, 61860 Harja). Maarianheinän makea savu kutsuu hyviä henkiä läsnäoleviksi ja lähettää rukouksemme maailmankaikkeuteen, rummut soivat, nuotiolla paistuu makkaraa ja kahvi kiehahtaa nokipannussa. Puhumme samalla voimaeläimistä ja nostamme Voimaeläinpakasta kortin. Tule nauttimaan yhdessäsoittamisen ilosta, vaikkei sinulla omaa rumpua olisikaan. Rummutusilta voimaannuttaa jokaista! Kodan käyttö on meille ilmaista, joten oviraha tälle illalle 20€. Ota oma muki mukaan!

9.5.2014 klo 18 - 20.30

Toukokuun KuuKahvilassa aiheena MENNEET ELÄMÄT. Menneet elämät ovat tehneet meistä sen, joka tänä päivänä olemme, samalla tavalla kuin eilisen päivän teot vaikuttavat tähän päivään. Olemme monella tavalla menneisyytemme tulosta. Meillä voi olla useita menneitä elämiä takana. Puhumme inkarnaatiosta eli jälleensyntymästä, sielunsopimuksista, karmasta ja kerron menneiden elämien regressiohoidosta. Illan päätteeksi teen ohjatun meditaatiomatkan menneeseen elämään.

28.3.2014 klo 18 - 20.30

ASTRO-ILTA KuuKahvilassa. Astrologi Suski Yli-Lankoski kertoo meille astrologiasta, tämän hetken tähtitaivaan tapahtumista ja miten ne ilmenevät meidän jokapäiväisessä elämässämme. Suski tulkitsee myös syntymäkarttojamme ja kertoo tämän elämän sieluntehtävästämme. Tätä varten ota etukäteen selvää omasta syntymäkellonajastasi, joka tarvitaan tarkan tulkinnan tekemiseen.

7.2.2014 klo 18 - 20.30

Tämän illan vietämme TAROTtien salaperäisessä maailmassa. Tarot-kortit ovat avain ikivanhan viisauden lähteille. Niiden avulla voi kasvattaa itsetuntemustaan ja löytää uusia näkökulmia itseensä ja elämäntilanteeseensa. Käymme läpi yleistä tietoa tarotkorteista, niiden tulkitsemisesta ja tarotpakoista. Itse olen tehnyt tulkintoja 15 vuoden ajan ja taroteista opin edelleen aina jotain uutta!
Esittelyssä intuitiota vahvistavat loitsuöljyt. Laskemme kasvunkortin tälle vuodelle ja illan aikana jokainen saa henkilökohtaisen yhden kysymyksen tarottulkinnan. Illan päätämme tarot aiheisella meditaatiolla. Voit ottaa mukaan myös omat korttisi, jos haluat!

13.12.2013 klo 18 - 20.30

Joulun Taikaa KuuKahvilassa! Virittäydymme joulun tunnelmaan, puhumme KODIN ENERGIOISTA, niiden puhdistamisesta ja nostattamisesta sekä kodin hyvistä hengistä ja auttajista. Esittelyssä maagiset lattianpesut. Yule - Talvipäivänseisaus. Nostamme oraakkelipakasta kortin ja teemme illan päätteeksi joulun sekä voimallisen perjantai 13. päivän energioihin sopivan meditaation. Tarjolla joulunmakuisia leivonnaisia ja puolukkapiparkakku smoothieta.


25.10.2013 klo 18 - 20.30

KuuKahvila avaa ovensa ensimmäisen kerran! Illan teema on nimensä mukainen; KUU. Puhumme kuun vaiheista ja miten hyödynnät kuun voimaa. Käymme läpi kuun eri jumalattaria. Nostamme Jumalatar-kortin ja teemme kuunvaiheeseen sopivan meditaation. Tarjolla sacherkakkua, kesäkurpitsapiirakkaa, hibiscusvaniljateetä ja vaniljakahvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti