perjantai 20. syyskuuta 2013

Koti ja Lukujen Mystinen Voima


Elämämme on ympäröity numeroilla ja joillekkin meistä ne ovat merkityksellisimpiä kuin toisille. Olennaisesti numerot ovat symboleita. Luvut eivät ilmaise vain määrää, vaan jokaisella numerolla on oma voimansa ja värähtelynsä. Jokaisella numerolla on henkinen olemuksensa ja ominaisuutensa. Elämänpolun numero lasketaan syntymäajasta ja Minuuden numero nimen kirjaimista. Myöskin paikka, jossa asut pitää sisällään piilotetun numerologisen merkityksen. Kotisi numerolla on oma värähtelynsä, joka on juurtunut asumukseen. Kun ymmärrämme jokaisen numeron merkityksen, huomaamme kuinka kotiosoitteemme numerologia vaikuttaa kotimme energiaan ja meihin sen paikan asukkaina.
Talosi tai asuntosi numerolla on merkittävä rooli ajatuksissasi ja ideoissasi, vaikka olisitkin tietämätön ilmapiiristä ja tunnelmasta jonka se luo. Muistele missä olet asunut ennen. Jokaisessa niissä paikoissa oli oma erityinen energiansa. Jotkut paikat saattoivat olivat hiljaisia ja mukavia, toiset taas eloisia ja kutsuvia. Jossain paikassa saatoit ehkä tuntea yksinäisyyttä.

Jokainen numero pitää sisällään positiivisia ja haastavia vaikutuksia. Jokainen numero antaa sitä, mitä juuri sillä hetkellä tarvitset. Se miten käsität tai vastaanotat energian on sinusta itsestäsi kiinni.  Et sattumalta asu siinä paikassa, jossa asut nyt. Valitsit alitajuisesti tietyn paikan kodiksesi ja saat tärkeää näkemystä omaan elämääsi talon numerosta ja sen tuomasta energiasta.

MIKÄ ON KOTISI NUMERO JA SEN HALLITSEVA ENERGIA?

Saadaksesi kotisi numeron selville, laske katuosoitteesi numerot yhteen. Laske numerot yhteen niin, että jäljelle jää vain yksi numero. Jos asut esimerkiksi osoitteessa Sielunpolku 456, laske numerot 4+5+6 yhteen, josta saat tulokseksi 15. Tuloksen lasket vielä yhteen 1+5 josta saat numeron 6. Asut siis kodissa, joka värähtelee numeron 6 energiaa. Jos asut esimerkiksi rivi- tai kerrostalossa ja osoitteessasi on myös kirjaimia, laske kirjainten numeraalinen vastaavuus laskutoimitukseen mukaan.

A J S = 1
B K T =2
C L U =3
D M V = 4
E N W = 5
F O X = 6
G P Y = 7
H Q Z = 8
I R = 9

esim.
Sielunpolku 4 b 6
4+2+6=12
             1+2=3
Asunto 4 b 6 Sielunpolulla värähtelee lukua 3.TALO NUMERO 1

Itsenäisyys, uudet alut, ykseyden elämää, itsensä kehittäminen, yksilöllisyys, edistyminen, luovuus

Koti, jossa on luvun yksi värähtely, on erinomainen sille, joka haluaa lähteä luovalle matkalle. Ihminen joka asuu ykkös kodissa haluaa oppia itse ja pikemminkin käytännön kautta kuin että muut opastavat ja neuvovat. Ykkös koti on motivoiva sille, joka haluaa seurata omia vaistojaan ja ilmaista yksilöllisyyttä luovalla ja alkuperäisellä tavallaan. Ykkös kodissa voi tuntea vahvoja tunteita, eritoten jos talon jakaa useampi vahvaluonteinen asukas. Mutta tunteet ovat parantavia ja voivat kannustaa luovuuteen. Ykkös kodissa siisteys ja järjestys eivät ole ensisijaisia asioita, mutta toisaalta pikku yksityiskohdat ovat toissijaisia luovassa prosessissa. Ykkös kodissa tulisi olla paljon avointa tilaa, joten älä sijoita liikaa huonekaluja tukkimaan energian vapaata kulkua äläkä peitä ikkunoita raskailla verhoilla. Jos olet aina huolehtinut toisista ja olet tullut siihen pisteeseen, että tarvitset olla numero yksi omassa elämässäsi, muuta ykkös taloon. Tulet tuntemaan itsesi itsevarmemmaksi ja halukkaaksi tekemään rohkeita päätöksiä. Itsenäisten ihmisten talo, joka sopii nimenomaan yksityisyrittäjälle.

Haasteet: Saatat tuntea itsesi yksinäiseksi ja eristäytyneeksi, vaikka ympärilläsi olisikin muita. Yhteistyön edistäminen elämän kaikilla osa-alueilla voi olla haastavaa. Negatiivinen puoli numerolla 1 on dominointi, joten huomioi ettei se vaikuta sinuun liiaksi.


TALO NUMERO 2

tasapaino, yin ja yang energiat, kaksinaisuus

Koti, jossa on luvun kaksi värähtely, on erinomainen koti kahdelle ihmiselle, jotka aikovat jakaa tilan kämppäkavereina, rakastavaisina tai aviomiehenä ja vaimona. Kakkosen värähtely on kuin kaksi kynttilää palaisi samasta lähteestä. Ihmiset jotka asuvat tässä talossa ovat yhdistyneitä kuin herneet ja palot. Olet virittäytynyt erityisellä tavalla niiden energioihin ja tunteisiin joidenka kanssa jaat tämän kodin. Koti sopii erityisen hyvin nuorille pareille ja perheille. Eläminen kakkos kodissa on sitä, että halutaan saavuttaa harmonia ja rauha diplomaattisella tavalla. Saatat huomata seisovasi taka-alalla useammin kuin korottaen omia mielipiteitä ja näkemyksiäsi. Huomaat voivasi täysin ja rakastavasti ymmärtää toisten näkökulmia, täällä avioliitto ja kumppanuus lujittuvat. Kakkos kodissa kukoistaa niin puutarha kuin musiikki, taide ja magia. Tämä koti on myös erinomainen intuitiivisten ja selvänäköisten kykyjen tutkimiseen ja kehittämiseen. Tässä talossa osataan ottaa rennosti ja olla mukavuudenhaluisia.

Haasteet: Tässä talossa asuessasi saatat tulla yliherkäksi ja välittää liikaa toisten tunteista ja mielialoista. Jos näin käy, pysähdy hetkeksi kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäsi. Älä unohda vetää omat rajat äläkä tule liian riippuvaiseksi toisesta. Joskus kakkos talon energia saattaa jättää muut ihmiset ulkopuolelle, kun talon asukkaat ovat sulkeutuneita ja elävät omaa symbioottista elämäänsä.TALO NUMERO 3


Kolminaisuus, mieli-keho-henki, laajeneminen, kommunikointi, hauskuus, itsensä ilmaisu, avoimuus ja optimismi

Tässä kolmos kodissa saat tuntea positiivisuutta elämääsi kohtaan. Täällä kokoonnutaan, kommunikoidaan, ideoidaan ja jutustellaan. Tämän talon ovessa tai eteisessä on aina "Tervetuloa" kyltti. Tämä on koti, jossa voit kehittää ja laajentaa visioita elämääsi. Positiivinen ajattelu tuottaa positiivisia tuloksia. Kolmos koti levittää intoasi ja on hyvä paikka juhlille ja viihteelle. Kun muutat kolmosen värähtelyihin, huomaat sosiaalisen elämäsi kasvavan. Vaikka asuisit yksin tässä kodissa, olet vähintäänkin paljon puhelimessa! Täällä eritaustaiset ihmiset voivat tavata ja suhtautua toisiinsa lämmöllä ja rakkaudella. Tämä eloisa koti on täynnä iloa ja naurua. Ihmisiä tulee ja menee ja usein isot perheet asuvat kolmos talossa. Numero kolme värähtelee myös luovuutta ja innovatiivisia ideoita. Tänne on hyvä sijoittaa esimerkiksi studio taiteen luomista varten, mutta ei paras mahdollinen oman yrityksen toimistolle. Tästä kodista löytyy paljon ylimääräisiä huoneita, paljon kirjoja, parvekkeita, parvia ja jopa ovia jotka eivät johda minnekkään. Kolmos talon puutarha saattaa olla vaikea kesyttää.

Haasteet: Koska tässä talossa tapahtuu paljon yhtä aikaa, se voi väsyttää ja hajottaa energiaasi. Kolmos talon asukas herkästi innostuu sisustamaan pikku yksityiskohdilla ja se saattaa aiheuttaa sisustukselle sekaisen tunnelman. Ole varovainen taloutesi kanssa asuessasi kolmos kodissa, sillä täällä nautitaan ensin ja maksetaan myöhemmin. Negatiivinen puoli numero kolmella on se, että se johtaa herkästi ylilyönteihin ja päivittäisten askareiden välttelemiseen. Jos haluat elää hiljaiseloa, tämä ei taida olla sopiva paikka asua. Joskus hauskanpito voi kuulua naapuriinkin asti.TALO NUMERO 4


turvallisuus, neljä elementtiä, neljä suuntaa, itsekuri työn kautta, tuotteliaisuus, kokonaisuus ja yhtenäisyys

Nelos kodissa on vakaa ja turvallinen energia. Numero neljä edustaa neljää seinää ja rajoja, jotka tuovat turvallisuutta. Jos olet kokenut turvattomuutta ja epävarmuutta elämässäsi, nelos kotiin muuttaminen on hyväksi sinulle. Huomaat kuinka käytännöllinen, turvallinen ja maanläheinen luonteesi tulee esiin. Nelos koti on hyvin maadoittunut ja kytkeytynyt Äiti Maahan ja tuo elämääsi pitkän tähtäimen suunnitelmia. Asuessasi tässä kodissa, voit löytää juuresi ja kylvää unelmiesi siemenet. Tässä talossa löydät varmuutta, vakautta sekä voimaa ja voit nauttia työsi hedelmistä. Vakaa työnteko tarjoaa sitä turvallisuudentunnetta. Nelos koti vetää puoleensa runsautta, mutta hitaasti. Niitä joita nelos koti vetää puoleensa työskentelevät usein palvelualoilla, paikka onkin erinomainen kasvattaa perhettä ja yritystä. Tämä on erinomainen paikka niille, jotka haluavat yhdessä työskennellä yhteisiä päämääriä kohti. Kutsu neljää elementtiä kotiisi, pyydä tuulta neljästä suunnasta nostaaksesi numeron neljä värähtelyä. Jos sinua kiinnostaa puutarhan hoito, nelos talo on sinua varten.

Haasteet: Joskus asuminen tässä talossa tuntuu loputtomalta työnteolta. Kodin ylläpitäminen vaikuttaa ikuisuusprojektilta. Jos tunnet niin, ota välillä päivä vapaata ja pidä hauskaa. Muista löytää tasapaino hauskanpidon ja työn välillä. Talolla voi olla myös vaikutusta itsepäisyyteen ja hamstraamiseen. Kärsimättömät eivät voi hyvin tässä hitaasti liikkuvan energian talossa. Jos haluat elämääsi seikkailuja, jännitystä ja vaihtelua, täältä et sitä löydä.
TALO NUMERO 5

Vapaudentuntu, aktiivisuus, fyysisyys, impulsiivisuus, seikkailunhalu, uteliaisuus, jännitys, muutos.

Pidä hatustasi kiinni, jos olet muuttanut viitos taloon. Tämä on eloisa ja jatkuvassa muutoksessa oleva koti. Vitos kodissa ihmiset tulevat ja menevät. On kyläilijöitä ja yövieraita, seuraa on aina. Sisustus vaihtuu usein ja täältä löytyy jos jonkinlaista keskeneräisiä projekteja ympäriinsä. Jos sinusta tuntuu, että elämäsi on jumiutuneessa tilassa, tämä on koti sinua varten, koska numero viisi on toiminnan, liikkumisen ja muutoksen numero. Myös jos haluat kehittää kommunikointitaitojasi.  Erinomainen journalisteille, jotka työskentelevät kotona. Täydellinen niille, jotka pitävät matkustelusta, haluavat tavata uusia ihmisiä, kokeilla uusia asioita ja nauttia vapaudesta. Tämän kodin asukkaat matkustelevatkin paljon ja ovat vähintään viikonlopuisin jossain menossa. Numero viisi tuo asukkaalleen värähtelyllään itsenäisyyttä ja joustavuutta. Joskus vitos kodissa asuminen merkitsee väliaikaista asumista. Voi olla, että esimerkiksi asunnossa, joka värähtelee lukua viisi, vuokralaiset vaihtuvat useammin kuin muissa asunnoissa.

Haasteet: Joskus elämä vitos talossa saattaa tuntua pyörremyrskyltä ja levottomalta. Päivittäinen aikataulu vaikuttaa tiukalta ja voit jopa vaihtaa usein työpaikkaa asuessasi numeron viiden vaikutuksen alla. Hidasta tahtia tietoisesti. Tässä talossa saatetaan tehdä nopeita ratkaisuja ja impulsiivisia päätöksiä. Yleensä vaisto on oikeassa vitos talossa, mutta jos kyseessä on tärkeä päätös, vedä syvään henkeä ja punnitse vaihtoehtoja rauhassa ennen kuin päätät. Jos etsit rauhaa ja pysyvyyttä, se on hankalaa asuessasi tässä talossa.


TALO NUMERO 6

myötätunto, rakkaus, palvelu, kauneus, taide, anteliaisuus, välittävä, lapset, tasapaino

Koti kutos talossa on harmonian ja tasapainon keskus. Useimpia ihmisiä tämän numeron värähtely vetää hunajan lailla puoleensa. Tähän kotiin on erinomaista perustaa perhe ja luoda koti lapsille sekä elämille. Kutos kodin energia herättää halun auttaa vähempiosaisia ja avuntarpeessa olevia. Tämän kodin sisäpuolella parannetaan maailmaa ja puretaan sydäntä. Täällä voit kehittää taiteellisia kykyjäsi, konsultoida ja opastaa sekä auttaa muita tavalla taikka toisella, sillä numero kuuden värähtely on välittävää ja hoitavaa. Tässä kodissa asuvat ovatkin usein miten töissä päiväkodissa taikka hoitoalalla. Läheiset suhteet kumppanisi kanssa, kämppäkaverin, ystävien, sukulaisten ja perheen kesken heräävät eloon. Kutos koti on aina ympäristöineen hyvin kaunis ja puutarhasta saa eineksiä omaan ruokapöytään. Koti on kuin pyhäkkö, rauhan tyyssija. Suku ja läheiset ystävät kokoontuvat nimenomaan tämän katon alle viettämään juhlapyhiä ja yhteistä aikaa. Tunnet olosi heti tervetulleeksi astuessasi sisään tähän kotiin. Tästä syystä vieraat saattavat viivähtää luonasi pidemmän aikaa kuin alunperin oli sovittu.

Haasteet: Koska kutosen energia on hyvin anteliasta, haasteeksi voi muodostua tunne, että antaa itsestään liikaa ja unohtaa itsensä. Etsi tasapainoa antamisen ja vastanottamisen välillä. Kutosen energia voi tehdä sinut tuntemaan olosi niin kotoisaksi, ettet juurikaan käy missään. Mene välillä ulos seurustelemaan muidenkin ihmisten kanssa. Kapinamielisille kutos kodin herättämä vastuullisuus saattaa olla haaste. Joskus ihmiset saattavat viihtyä vähän liiaksi numero 6 värähtelyissä, että siitä voi tulla rasite.TALO NUMERO 7

syntymä ja jälleensyntymä, uskonnollinen voima, henkisyys ja solidaarisuus,
mystinen numero, joka symboloi viisautta

Koti, joka värähtelee luvun seitsemän energiaa on kuin mietiskelyn pyhättö. Haluatko rauhaa ja hiljaisuutta? Muuta taloon tai asuntoon, joka värähtelee luvun seitsemän energiaa. Se on paikka, jossa voit analysoida menneitä tapahtumia ja nykyisiä tilanteita. Seiska talo on täydellinen sellaiselle, joka asuu yksin ja haluaa vetäytyä omaan rauhaan hiljentyäkseen, meditoida ja etsiäkseen jumalallista inspiraatiota. Seiska koti voi olla vaikea jakaa useamman ihmisen kesken, jolleivät muut asukkaat täydennä mietiskelevää mielialaa. Täydellinen koti opiskelijalle, tutkijalle, kirjailijalle tai psykologille. Seitsemän värähtely avustaa unia, näkyjä, telepaattisia kokemuksia, filosofisia ja metafyysisiä opiskeluja, kaikkea sellaista joka auttaa löytämään elämän polkusi. 7 tuo valtavaa tunnetta ja tarvetta oppimiseen ja opiskelemiseen, kaikkeen sellaiseen mikä saa sinut pohtimaan mitä todella elämältäsi haluat. Tämän kodin pihapiirissä on usein veteen liittyvä elementti, lampi tai allas.

Haasteet: Tämä ei ole talo niille, jotka haluavat hyötyä materiaalisesta maailmasta. Energia tässä talossa on enempi keskittynyt henkiseen kuin maallisiin hyveisiin. Pareille voi olla haastavaa asua tässä kodissa, sillä tässä kodissa on taipumusta itsekseen olemiseen ja siksi toinen saattaa tuntea itsensä ulkopuoliseksi tai huomioimatta jätetyksi. Tästä syystä 7 koti onkin pääasiallisesti parhain sinkuille ja muille yksineläjille. Jos pidät juhlimisesta ja hauskanpidosta, tunnet olevasi täällä eristyksissä ja elämä alkaa tuntumaan tylsältä. Kummitusten sanotaan viihtyvän seitsemän energioissa. Numeron 7:n värähtelyn negatiivinen aspekti saattaa aiheuttaa nautintoaine riippuvuutta.TALO NUMERO 8


materiaalinen runsaus, vauraus, kosminen tietoisuus, palkinto, auktoriteetti, johtajuus

Siinä kodissa, jossa on numeron kahdeksan värähtely, on vaurautta kaikilla elämän osa-alueilla. Jos haluat materiaalisen ja taloudellisen puolen elämässäsi kuntoon, muuta kahdeksikon värähtelyihin. Kahdeksan edistää järjestelmällistä puolta itsessäsi ja johtamistaitoja, jotka johtavat kasvavaan materiaaliseen menestykseen. Yksityisyrittäjien, lääkäreiden, poliitikkojen, lakimiesten ja urasuuntautuneiden ihanteellinen koti. Jos johdat yritystäsi kotoa käsin, vielä parempi! Kurilla ja kovalla työllä voit saavuttaa valta-aseman. Jos tunnet työskennelleesi liian paljon henkisen ja tunne puolen kehittämiseksi, mutta materiaalinen puoli puuttuu, tämä talo tai asunto voi tarjota sinulle sen. Palkinnot, ylennykset, palkankorotukset, kunnianosoitukset ja julkinen tunnustus ovat erittäin mahdollisia täällä. Ihmissuhteet voivat kehittyä useammasta näkökohdasta. Ne voivat ilmentyä fyysisillä, henkisillä ja psyykkisillä ominaisuuksilla. Tässä kodissa asuminen herättää halun edistyä, päästä tuloksiin ja menestyä henkilökohtaisella tasolla. Usein tämän talon piha ja puutarha on rehevä pensaista ja puista.

Haasteet: Sinun tulee olla tarkkana raha-asioissasi. Muuten tulet aina käsittelemään kysymyksiä liittyen runsauteen, sillä 8 koti opettaa rahasta ja vauraudesta. Raha voi virrata ulos yhtä helposti kuin se on virrannut sisäänkin. Vältä lainaamasta rahaa sille, joka sitä usein pyytää. Tässä kodissa perhe-elämä jää herkästi toiselle sijalle työn ja uran ollessa järjestyksessä ensimmäisenä. 8 talon remontoiminen saattaa lopulta muodostua varsin kalliiksi projektiksi, koska tänne ei kelpaa mikä tahansa halpa ratkaisu.
TALO NUMERO 9

humanitaarisuus, epäitsekkyys, omistautuminen muille, päätökset ja loput, irtipäästäminen, toleranssi ja viisaus

Kotiin, jossa on yhdeksikön värähtely, kaikki ovat tervetulleita! Se on koti, jossa rakkautesi ja myötätuntosi ihmisiin kasvaa, luovuus ja tunteet ilmaistaan avoimesti. Myös musiikki on tärkeä osa tätä paikkaa. Asuessa kodissa numero yhdeksän herää halu auttaa maailmaa tavalla taikka toisella ja opit paljon niin itsestäsi kuin muista ihmisistä. Humanitäärien ja eläinrakkaiden koti. Lääketieteen ja sosiaalialan ihmiset rakastavat asua yhdeksikkö kodissa. Tämä värähtely mahdollistaa nähdä yli omien voimavarojen. Koti sopii ennemmin idealisteille ja unelmoijille kuin kunnianhimoisille ja päämäärätietoisille. Annat vapaasti muille, kun huomaat miten paljon olet saavuttanut omassa elämässäsi. Kun tiedät olevasi osa universaalista perhettä, sinulla on kyky päästää pienistä asioista irti. Ihmiset hakeutuvat luoksesi syystä taikka toisesta asuessasi 9 energioissa. Vedät puoleesi ihmisiä viisautesi ja myötätuntosi ansioista. Eritoten vanhat ystävyyssuhteet ovat tämän kodin asujille tärkeitä ja muuttaessasi tänne haluat yhtäkkiä ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviisi ja olla taas yhteydessä. Tämä on hyvä koti sitoa elämän irtonaiset langanpätkät yhteen, päättää tai suorittaa keskeneräiset asiat loppuun. Elä totuuttasi ja olet esimerkkinä muille. Se mitä teet kodissasi, palaa sinulle takaisin tavalla tai toiselle. 9 houkuttelee niin vaurautta kuin kulkukoiria ja kissojakin. Älä ihmettele, jos huomaat asukin kodissa numero yhdeksän ruokkivan joka ikistä ohikulkevaa koiraa tai pelastaa eläimiä huonoista olosuhteista. Tämä on myös parantamisen koti ja jossa helposti kukutaan yömyöhälle. Kommuunit ovat usein taloja numero 9. Talo numero yhdeksän vaihtaa omistaa useasti ja uudet omistajat löytävätkin paljon edellisten omistajien vanhaa tavaraa ullakoilta ja varastoista.

Haasteet: Lämmitys. Yksilölliset tarpeet ja niiden näkeminen, omien yksittäisten asioiden näkeminen kokonaisuudessaan. Tässä kodissa asuminen tekee sinut hyvin tunteelliseksi. Tämä johtuu siitä, että yhdeksikkö muodostaa suuria tunne-elämän heilahduksia. Pelko hylätyksi joutumisen tunteesta on yksi haasteista asua tässä kodissa. Asiat saattavat jäädä keskeneräisiksi ja oman elämän arviointi jää taka-alalle.
Uskon, että meidän elämämme jokaiset hetket ovat johdateltuja ja missä ikinä asummekin, se on osa elämän suurempaa suunnitelmaa. Aina emme voi vaikuttaa siihen missä asumme ja joskus joudumme väliaikaisesti asumaan sellaisessa paikassa, missä niin sanotusti emme tunne olevamme vielä kotona. Mutta jokaisen tällaisenkin paikan numerologinen energia antaa sinulle niin haasteita kuin positiivisia kasvun paikkoja, mitä sillä hetkellä tarvitsetkin. Jokaisella numerolla on oma kauneutensa.

Jos olet muuttamassa ja etsit uutta kotia, laskeppa etukäteen sinua kiinnostavien kohteiden numerot, niin se saattaa helpottaa myös valinnan teossa. Myös työpaikka ja mökki sisältävät oman mystisen numerologisen voimansa!

Psst! Maagisella Lattianpesulla saat nostettua tiettyä värähtelyä kodissasi - kurkkaa Loitsupuotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti