torstai 5. syyskuuta 2013

Erikoisöljyjä ja Lentovoiteita
Esittelen tässä postauksessa muutamia erikoisöljyjä ja

Loitsupuotiin pian tulevia keiju- ja lentovoiteita.

SAPATTIÖLJY

Vuodenpyörä koostuu 8 sapatista, joka alkaa lokakuussa Samhaista. Sapatit jakaantuvat suuriin ja pieniin sapatteihin. Suurina sapatteina juhlitaan vuoden kiertokulkua ja pienet sapatit vietetään päivänseisauksina ja -tasauksina.

Samhain 31.10
Uusi vuosi, Kekri. Viimeisen sadonkorjuun aikaa ja kuoleman ja jälleensyntymisen juhla.
Yule 21.12
Talvipäivänseisaus, Joulu, Talvijuhla. Valon alku, aurinko syntyy uudelleen.
Imbolc 2.2
Ensimmäinen kevään tulon juhla, Kynttiläpäivä, Valojuhla.
Ostara 21.3
Kevätpäiväntasuas, Kevätjuhla, luonto alkaa heräilemään
Beltane 1.5
Hedelmällisyyden juhla, Vappu, Toukoyö
Litha 21.6
Kesäpäivänseisaus, Juhannus, Keskikesänjuhla. Aurinko on voimakkaimmillaan
Lughnasadh 1.8
Ensimmäinen sadonkorjuun juhla. Elojuhla, Lammas
Mabon 21.9
Syyspäiväntasaus, Syysjuhla. Toisen sadonkorjuun juhla.

Voitele rituaalivälineet, alttarikynttilät, itsesi ja polta tuoksulampussa tai käytä rituaalikylvyssä.

ESBAT - TÄYDENKUUN RITUAALIÖLJY

Täyden kuun aika on hyvin vahva ajankohta mille tahansa maagiselle työskentelylle. Käytä öljyä täyden kuun juhlan vietossa ja hyödynnä Esbat-öljyä vahvistamaan ajatuenergiaasi ja saadaksesi keskitettyä kuun voiman.
Voit käyttää Esbat öljyä myös uudenkuun aikaan. Silloin kannattaa aloittaa kaikenlaiset uudet alut ja hankkeet. Uuden kuun aikaa käytetään henkilökohtaiselle kasvulle, parantamiselle ja uusien projektien siunaamiselle. Saat uusille aluille vahvistusta ja energeettisen eteenpäin sysäyksen maagisessa työskentelyssäsi kuun vaiheen ollessa kasvava.

Käytä öljyä kuten sapattiöljyäkin, voitele kynttilät, rituaalivälineet, itsesi tai käytä rituaalikylvyssä.

SIUNAUSÖLJY

Käytä siunausöljyä riiteissäsi. Voitele rituaalityökalut, kynttilät, talismaanit, loitsupussit, patsaat ja muut alttariesineet.

ELEMENTTIÖLJYT

Maa-Pohjoinen
Ilma-Itä
Tuli-Etelä
Vesi-Länsi

Sopivat käytettäviksi elementti- ja luonnonmagiassa vahvistamaan loitsussa käytetyn elementin ominaisuuksia ja voimia.

VOITEET

Lentovoiteet on noitien yksi perinteisemmistä salvoista jo keskiajalta lähtien. Nykyajan lentovoiteet ovat täysin turvallisia, eikä niissä ole käytetty myrkyllisiä kasveja tai kasvinosia.
Voidetta sivellään kolmanteen silmään, selkärangan ylä- ja alapäähän, käsivarsien taipeisiin, ranteisiin tai jalkapohjiin. Käytä vain ulkoisesti!

Flight of the Witch - Lentovoide
Lentovoidetta käytetään meditointiin, rituaaleihin ja astraaliprojektioon. Lentovoide rentouttaa kehoa ja samalla terävöittää tietoista mieltä. Voide käy myös transsi- ja unityöskentelyyn.

Faery Sight - Keijuvoide
Sipaise keijuvoidetta, kun käyskentelet luonnossa tai harjoitat luonnonmagiaa. Huomaat kuinka luonto on täynnä henkiä ja elementaaleja. Ne suojelevat luontoa ja ovat voimia, jotka voivat avustaa maagisessa työskentelyssä. Kommunikoi luonnonhenkien kanssa, tanssi ja rummuta! Pääset osaksi iloista ja kevyttä osaa maailmankaikkeutta!

HOROSKOOPPIÖLJYT

Horoskooppi öljyt vahvistavat omia voimia ja tuovat esille jokaiselle horoskooppimerkille tyypillisiä positiivisia puoliamme. Erinomainen lahjaidea vaikka ystävälle! Jokaiselle horoskooppimerkille on oma öljynsä.Tuli-elementti - Oinas, Leijona, Jousimies
Säteilevä, lämmin, energinen, luova, innostava, spontaani, intohimoinen, rakastava, vakuuttava, rohkea, yritteliäs, itsevarma, yksilöllinen, riippumaton, vapaa, aktiivinen, innostunut, avoin, inspiroitunut, hurmaantunut, henkevä, opimistinen

Maa-elementti - Härkä, Neitsyt, Kauris
Käytännöllinen, asiantunteva, realistinen, hyödyllinen, luotettava, kuuliainen, neuvotteleva, varovainen, perusteellinen, vakaa, kiinteä, olennaiseen keskittyvä, järjestelmällinen, asitillinen, kärsivällinen, kestävä, sitkeä, hellittämätön, uurastava, päättäväinen, ahkera, tuottava

Vesi-elementti - Rapu, Skorpioni, Kalat
Huolehtiva, suojeleva, vaatimaton, tunteellinen, herkkä, empaattinen, parantava, sitoutuva, sopeutuvainen, yhdistävä, sulautuva, omaksuva, sujuva, vastaanottavainen, taipuisa, syvällinen

Ilma-elementti - Kaksoset, Vaaka, Vesimies
älykäs, käsitteellinen, looginen, johdonmukainen, teoreettinen, monipuolinen, kommunikoiva, sosiaalinen, ystävällinen, seuraa rakastava, utelias, tiedonhaluinen, eloisa, puolueeton, ennakkoluuloton, reilu, kärsivällinen, huomioiva

RETROGRADE REVERSE - MERKURIUS PLANEETTAÖLJY

Kun tähtitaivaan planeetta Merkurius peruuttaa, kaikki tuntuu menevän mönkään. Tämän huomaa varmasti jokainen, joka on tutkinut tarkemmin astrologiaa ja planeettojen vaikutuksia arkielämään. Öljy puhdistaa sinut ja tilasi sekä suojelee sinua Merkuriuksen vaikutuksilta.

CHAKRAÖLJYT

Meillä jokaiselle on seitsemän energiakeskusta, jotka kulkevat selkärangan myötäisesti alhaalta ylös. Epätasapainossa olevat chakrat vaikuttavat hyvinvointiimme. Jokaiselle chakralle löytyy oma öljynsä, joka vahvistaa ja tasapainottaa sitä. Chakraöljy on erityisen hyvä silloin, jos vain jokin chakroistasi toimii heikosti tai yliaktiivisesti ja jonka kanssa täytyy tehdä enemmän töitä kuin muiden chakrojen kanssa.
1. Juurichakra: punainen
Elinvoiman keskus, yhteys maahan, perusturvallisuus, fyysiset tarpeet, luottamus
meripihka, kaneli, myski

2. Sakraalichakra: oranssi
Seksuaalisuus ja intohimo, nautinnot, hedelmällisyys, ihmissuhteet
appelsiini, valkohankajäkälä, santelipuu

3. Solar Plexus: keltainen
Itsetunto, itsevarmuus, oma voima ja tahto, myönteisyys
frankicense, sitruuna, kuusama

4. Sydänchakra: vihreä
Rakkaus ja empatia, tunteet, rehellisyys, ymmärrys
orvokki, vanilja, ylang ylang, eukalyptus

5. Kurkkuchakra: sininen
Ilmaisu- ja kuuntelukyky, kauneus ja harmonia, tahdonvoima
seetri, mimosa, rosmariini, neilikka

6. Kolmas Silmä: indigon sininen
Tietoisuus, intuitio ja mieli. Henkinen taajuus, ajatukset ja ideat.
neilikka, laventeli, rosmariini

7. Kruunuchakra: violetti
Yhteys maailmankaikkeuteen ja henkiseen energiaan. Ykseys ja auttaminen.
mirhami, lotus, frankincense

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti