perjantai 24. tammikuuta 2014

Täydenkuun Toivomuskynttilä

Seuraava täysikuu on 15.2. Kuun katsotaan vahvistavan ihmisen psyykkisiä kykyjä ja vaikuttavan ihmisen fyysiseen ja eetterikehoon. Muutokset maan magneetti- ja sähkökentässä heijastuvat myös ihmisen kyvyssä käyttää tehokkaasti voimavarojaan. Täydenkuun aikaan kuun voima on suurimmillaan ja niinpä kaikki harjoitettu magia on tehokkaampaa. Se onkin oiva tilanne meditoida ja lähettää toiveita ja rukouksia jumaluuksille ja maailmankaikkeudelle. Se on hetki, jolloin tavoitellaan jotakin elämään tai sitten se voi olla myös aikaa, jolloin kurkotellaan omaa henkistä kasvua kohti.

Helmikuun täydenkuun aikaan on erityisen hyvä keskittyä omiin tavoitteisiin, sinnikkyyteen ja haasteiden kohtaamisen. Ganeshan energia poistaa esteitä ja opettaa pitkäjänteisyyttä, voimaa ja rohkeutta. Ganesha onkin erinomainen jumala kutsua tämän täydenkuun hetkenä sekä Yoruba jumala Elegguaa, joka on myös ovien ja tienristeysten valvoja sekä jumalten sanansaattaja.
Helmikuu on myös rakkauden kuukausi ja edellispäivän Ystävänpäivä tuo esille ystävyys- ja rakkausasiat, joihin voi pyytää avuksi esimerkiksi jumalattaria Aphrodite, Oshun ja Isis. Kuan Yin (Quan Yin) on lempeä armon ja myötätunnon jumalatar.
Haluatko oman henkilökohtaisen kynttilän sytytettävän puolestasi toiveellesi tulevana täydenkuun yönä?

Kynttilä ladataan toivettasi vastaavalla loitsuöljyllä ja yrteillä. Pyydän jumaluuksien läsnäoloa, siunausta ja opastusta, että pyyntösi kuullaan ja jätän alttarille myös lahjoja kiitokseksi. Annan kynttilän palaa yhtäjaksoisesti loppuun saakka. Saat kynttilästäsi myös kuvan.

Korvaus 7€. Ota yhteys oikealla puolella olevalla yhteydenottolomakkeella 13.1 mennessä.FB-Tapahtuma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti