maanantai 14. marraskuuta 2016

Negatiivisen Energian Havaitseminen

On olemassa erilaisia tekniikoita, jotka auttavat havaitsemaan onko kotonasi tai sinussa itsessäsi negatiivista energiaa, jota et ehkä vielä tiedosta. Kerron tässä kaksi brujeriassa paljon käytettyä yksinkertaista ja tehokasta tapaa havaita ja puhdistaa negatiivista energiaa sekä palauttaa harmonia ja tasapaino takaisin. Yksi tapa liittyy kodin energioihin ja toinen omaan henkilökohtaiseen energiaan.

KOTI
Asumme tietynlaisissa energioissa siellä missä ikinä asummekin sillä hetkellä. Kotimme on tila, jossa monenlaiset energiat kohtaavat; tunteemme ja ajatuksemme säteilevät tietynlaista energiaa, mutta myöskin vetävät puoleensa toisia energioita. Perheenjäset, naapurit ja muut kylässä käyvät voivat tuoda mukanaan raskasta energiaa, joka vaikuttaa koko kodin ilmapiiriin ja asukkaiden hyvinvointiin. Kun tämän tyyppiset energiat pääsevät sisään, sillä on vaikutusta koko elämänlaatuun. Se voi vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseen, aiheuttaa epäsopua perheenjäsenten keskuudessa ja häiritsee koko kodin harmoniaa. Sen seurauksena tunnemme levottomuutta, unettomuutta tai alakuloisuutta. Koska näitä oireita ei havaitse kovin varhaisessa vaiheessa, on hyvä tarkistaa kodin energiataso, jollet löydä muuta syytä kodin ristiriitoihin.

Tarvitset kirkkaan juomalasin tai pienen lasisen astian ja lautasen. Kaada merisuolaa juomalasiin 1/3 verran. Kaada varovasti suolan päälle vettä 1/3 ja etikkaa 1/3. 
Vie lasi siihen huoneeseen, jossa koet olevan kaikkein eniten tätä raskasta energiaa. Aseta lasi lautaselle ja jätä se sellaiseen paikkaan, missä se voi olla rauhassa kenenkään koskematta siihen tai vaihtamatta lasin paikkaa. Jätä lasi paikoilleen vähintään yhdeksi vuorokaudeksi. Jotkut perinteet neuvovat jättämään sen yhdeksäksi päiväksi.

Kestää muutaman minuutin, ennen kuin kerrokset tasaantuvat lasissa.

Kun aika on kulunut umpeen tutki lasia. Jos se näyttää samanlaiselta kuin jättäessäsi sen siihen, negatiivista energiaa ei ole. Jos lasissa on epäpuhtauksia, kuplia tai muita selkeästi nähtävissä olevia muutoksia, se kertoo negatiivisesta energiasta. Suola on saattaa kristallisoitua tai kiivetä ylös reunoille ja tulla jopa ulos lasista. Näin ollen hävitä seos vessanpöntöstä alas huuhtelemalla ja toista koko prosessi niin kauan, ettei näitä muutoksia lasissa enää ilmesty. Suola imee itseensä negatiivista energiaa ja etikka puhdistaa. Voit tarkistaa myös muut huoneet viemällä niihin omat lasinsa.

Tässä pari esimerkkiä

Tässä lasissa suola on kivunnut ylös reunalle saakka jo ensimmäisen vuorokauden jälkeen
ja neste on täynnä kuplia. 

Tämän lasin neste on epäpuhdas ja suola on kristallisoitunut.


OMA ENERGIA
Negatiivinen energia vaikuttaa ihmisen tunteisiin, henkiseen hyväänoloon ja fyysiseen terveyteen. Huono energia häiritsee sisäistä rauhaa ja sekoittaa pakkaa aiheuttaen ahdistuksen ja masennuksen tunteita sekä keskittymiskyvyn puutetta.

Oman henkilökohtaisen energian tarkistamiseksi tarvitset paperilautasen, merisuolaa, sitruunan puolikkaan ja 5 kokonaista neilikkaa. Ripottele suolaa tasaisesti lautaselle. Voit piirtää siihen ristin, pentagrammin tai muun suojelevan symbolin. Halkaise sitruuna ja aseta toinen puolisko keskelle lautasta halkaistu puoli ylöspäin. Painele neilikat sitruunaan yksi keskelle, yksi ylös, alas, vasemmalle ja oikealle. Vie lautanen sänkysi alle, parivuoteessa sinun puolesi alle ja jätä se sinne koskematta 3 vuorokaudeksi.


3 vuorokauden kuluttua tarkastele sitruunan muutoksia. Jos se on kuivunut normaalisti, et kanna negatiivista tai raskasta energiaa itsessäsi ja aurassasi eikä sinun tarvitse tehdä mitään erityisiä puhdistautumistoimenpiteitä.
Jos sitruunaan on tullut hometta tai muita pilaantumisen merkkejä, ne kertovat pahoista ajatuksista, jotka ovat kohdistuneet sinuun, pahasta silmästä, kateudesta sinua kohtaan tai muusta vastaavasta.
Jos sitruunaan ilmestyy mustaa tai tummanruskeaa, tosin harvemmin, mutta silloin kyseessä on erittäin voimakkaasta negatiivisuudesta, kuten magiasta tai kirouksesta, joka on kohdistettu sinuun.

Hävitä suola ja sitruuna neilikkoineen joko hautaamalla ne maahan tai heitä ne virtaavaan veteen. Paperilautasen voit haudata maahan suolan ja sitruunan kanssa tai hävittää polttamalla.

Jos havaitsit näitä muutoksia, sinun kannattaa ottaa puhdistava kylpy, puhdistaa itsesi esim. valkosalvian savulla tai käyttää muuta itsellesi tuttua ja toimivaa puhdistustapaa.

24 kommenttia:

 1. Kiitos tästä! :) Olipas mielenkiintoinen teksti. Täytyypä laittaa käytäntöön :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä kirjotuksesta,pakko kysyä kun ei tullu selväksi että meinaatko muutoksia sitruunan "päälli osassa" eli leikatussa puolessa vai oliko kyseessä koko sitruuna ja siihen ilmaantuvat muutokset? -S

  VastaaPoista
 3. Kiitos palautteestasi!:) Muutokset havainnoidaan leikatusta puolesta, siitä miten sitruunan leikattu pinta ja sisusta (hedelmäliha) on muuttunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nopeasta vastauksesta:)! Vielä tarkennus, haluan olla ihan varman päällä tämän asian kanssa, eli leikatulta puolelta katsotaan myös reunat? Vai ainoastaan hedelmäliha, täytyy näköjään rautalangasta vääntää itselleen..
   -S

   Poista
  2. Katso sitruunaa ihan kokonaisuudessaan reunoja myöten :)

   Poista
  3. Kiitos taas uudestaan :) upea nettikauppa myös,olen ihastellut tuotteita jo pidemmän aikaa ja taidan lähituleaisuudessa tutustua tuotteisiin paremmin,mutta taidanpa tästä ruveta sitten puhdistus puuhiin jostain muualta tulleen negatiivisen energian takia.. :/
   -S

   Poista
  4. Ota yhteyttä tarvittaessa, autan mielelläni!

   Poista
  5. Mitä merkitsee, jos suolaan tulee väriä. Sitruuna ok, mutta suolassa väriä?

   Poista
  6. Hei Sari! Mitä väriä suolaan tuli?

   Poista
 4. Kiitos palautteestasi!:) Muutokset havainnoidaan leikatusta puolesta, siitä miten sitruunan leikattu pinta ja sisusta (hedelmäliha) on muuttunut.

  VastaaPoista
 5. Kiitos! loistava palsta!!!

  VastaaPoista
 6. Moi. Kysyisin jot mitä pitää tehdä jos suola on noussut lasinpintaa pitkin nesteen yläpuolelle?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kirjoituksessa lukee: Suola on saattaa kristallisoitua tai kiivetä ylös reunoille ja tulla jopa ulos lasista. Näin ollen hävitä seos vessanpöntöstä alas huuhtelemalla ja toista koko prosessi niin kauan, ettei näitä muutoksia lasissa enää ilmesty. Suola imee itseensä negatiivista energiaa ja etikka puhdistaa.

   Voit puhdistaa kodin myös esimerkiksi valkosalvialla tai energioita puhdistavalla lattiapesulla.

   Poista
 7. Kiitos! Heräsi kysymys oman energian puhdistuksesta: Voiko parisängyn alle laittaa sitruunanpuolikkaan kertomasi mukaan molempien puolien alle yhtäaikaa - siten että oma sekä kumppanin energia puhdistuu ? Ja siis samanaikainen puhdistus?

  VastaaPoista
 8. Hei! Voit laittaa teidän molempien alle omat puolikkaat samalla kertaa.

  VastaaPoista
 9. Hei! Voiko vesilasipuhdistuksen aikana huoneessa oleilla normaalisti, vaikuttaako ihmisten läsnäolo prosessiin? Esimerkiksi päivittäin käytössä olevat makuuhuone, keittiö, olohuone?

  VastaaPoista
 10. Hei, toinen kysymys olisi vielä. Tarvitseeko vesilasi olla ns. avoimella ja näkyvällä paikalla? Meillä tulee pienessä makuuhuoneessa haasteeksi, että innokas taapero ei siihen koske. Vaihtoehdot piilottaa olisivat hänen sänkynsä alla tai yöpöydän kaapissa oven takana,ett saataisiin edes vuorokausi pysymään lasi koskemattomana.

  VastaaPoista
 11. Kiitos! Suola on kivunnut jo nyt puoli tuntia ollessaan reunoille. Mahtaakohan täällä olla erittäin huonot energiat?

  VastaaPoista
 12. Minulla on nyt kahdessa huoneessa merisuola/vesi/etikka juomalasissa. Ovat olleet vajaan vuorokauden. Suola on molemmissa laseissa muuttunut haalean vaaleanvihreäksi. Vedessä on myös kuplia. Ilmeisesti nyt tarvitaan energiapuhdistusta. Tuo suolan värin muuttuminen ihmetyttää, mistä se kertoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kaikenlaiset muutokset kertovat aina energioiden puhdistustarpeesta. Kokeile tehdä sama uudelleen ja katso mitä tapahtuu. Jos huomaat edelleen samoja värimuutoksia, niin tee energiapuhdistus koko kotiin.

   Poista