lauantai 6. syyskuuta 2014

NoitaNaiset Ryhmä

Kutsuin viime keväänä noituuden polkua kulkevia naisia koolle viettämään yhteistä iltaa. Ilta täyttyi 2 päivässä! 1.8. vietimme Lammas-sapattia Ruuhinevan turvekammilla. Ilta oli lämminhenkinen ja kaikille jäi tapaamisesta mukava muisto. Moni ulkopuolelle jäänyt harmitteli jälkeenpäin, kun eivät olleet mahtuneet mukaan kokoontumiseen ja seuraavaa mahdollista kokoontumista tiedusteltiin.

Siitä lähtikin ajatus ilmoille, että voisimme kokoontua ehkä useamminkin, muutaman kerran vuodessa viettämään sapatteja ja kuujuhlia. Ja nyt Noitanaiset kokoontuvat seuraavan kerran juhlistamaan uutta vuotta Samhainina. Uskon tuon illan tulevan olemaan voimallinen!

Jatkossa halukkaat voivat vuorotella tapaamisten suunnittelussa. Jokaisella voi olla hyvinkin erilaisia tapoja viettää sapatteja ja täydenkuun iltoja, joten siten saamme uusia ideoita ja erilaisia näkökulmia omalle polullemme. Joinakin kertoina teemme yhdessä jotain kotiin viemistäkin. Ryhmässä energian määrä kasvaa ja sitä kannattaa hyödyntää.

Olisitko sinä halukas tulemaan mukaan "coven" toimintaamme ja valmis kokoontumaan säännöllisesti kanssamme Etelä-Pohjanmaan seudulla?
Ota yhteys sivun oikealla puolella olevalla yhteydenottolomakkeella ja kerro vähän itsestäsi.
Mukaan mahtuu vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti