sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kynttilä Vodou Tyyliin

Tähän tarvitset
- lasitölkin
- suolavettä (merivettä tai vettä, johon on sekoitettu merisuolaa) ja makeaa vettä (vettä, johon on sekoitettu hunajaa)
- kosteaa, ravinteikasta multaa
- sellerin tai fenkolinsiemeniä, jotka ovat runsautta varten. Voit käyttää myös muita siemeniä, joihin liitetään vauraus.
- magneetin tai magneettista hiekkaa
- 4 kpl viiden sentin kolikkoja
- lasinen tai keraaminen kulho, jossa on vettä
- läpivärjätty kynttilä, joka on voideltu ja ladattu valmiiksi
- pieni palanen paperia pyyntöä varten


Ajankohdaksi valitsin auringon päivän sunnuntain kasvavan kuun aikaan. Kasvavan kuun energia sysää projekteja eteenpäin ja on ihanteellinen loitsuille, jotka tuovat asioita sekä aloittavat uutta.

Aurinko: elämä, vitaalisuus, tahto, tietoiset päämäärät, itseluottamus ja vauraus
Sunnuntai: menestys, voitto, eteneminen, johtajuus, terveys, paraneminen, ystävyys, onnellisuus, kumppanuus, tarjous ja yhteistyö

Aloita pesemällä lasitölkki suolavedellä ja jätä pieni tilkka pohjalle.
Täytä tölkki puoleen väliin mullalla. Multa voi olla jostain erityisestä paikasta, kuten 4:n tien tai polun risteyksestä, kirkkomaalta, kotipihalta tai omasta puutarhasta. Valitse mahdollisimman muhevaa multaa. Painele multa tasaiseksi tölkin pohjalle.
Kirjoita pyyntösi paperille sille, jolle aiot kynttilän tarjota, esimerkiksi Lakshmille - runsaus, Oshunille - rakkaus, Oya - muutos, tai jollekulle muulle valitsemallesi jumaluudelle. Valitsin työskennellä Elegguan ja Ganeshan kanssa, koska he ovat portinvartijoina mahdollisuuksien ja uusien alkujen jumalia.
Taittele paperi itseesi päin ja työnnä se multaan. Kirjoitin pyyntöpaperini Dragon's Blood musteella voimistamaan työskentelyä ja ripottelin paperinpalasen keskelle vetovoimajauhetta houkuttelemaan pyytämääni asiaa. Tätä jauhetta on pian saatavilla myös LoitsuPuodista.


Asettele kolikot sivuttain klaava kohti keskustaa neliön muotoon niin, että kolikot pilkistävät hiukan mullasta. Ripottele siemenet multaan. Seuraavaksi ripottele magneettista hiekkaa päälle tai aseta magneetti mullan keskelle. Käytin magneetin sijaan magnetisoitua hematiittia magneettihiekan lisäksi.

Pitele sitten valmiiksi voideltua ja tehtäväänsä ladattua kynttilää molemmin käsin, oikealla kädellä alaosaa ja vasemmalla yläosaa, kun painat kynttilän multaan. Lausu miksi olet tämän kynttilän ladannut; mistä syystä olet sen lahjoittanut, mitä tarvitset. Lausu pyyntö kolmeen kertaan.


Kun kynttilä on paikoillaan, lisää multaa kynttilän ympärille ja kastele multaa makealla hunajavedellä. Aseta lasitölkki kulhoon, jonka pohjalla sinulla on valmiiksi vettä. Vettä tulisi olla sopivasti, ettei se tulee yli, kun laitat lasitölkin kulhoon. Laita kulho alttarillesi. Sytytä kynttiläsi ja lausu rukouksesi.

Nyt olet istuttanut pyyntösi vakaaseen ja elinvoimaiseen maahan. Olet luonut kauniin ja tarkoituksenmukaisen lahjan jumalille. Olet istuttanut siemenen, joka on potentiaali kasvulle. Kolikot vetävät puoleensa elementtien ja ilmansuuntien energian ja magneetti vetää päämäärääsi puoleensa. Suolavesi pitää toiveesi puhtaana ja tulevan suoraan sydämestä. Olet heijastanut pyyntösi ja aikomuksesi kolmeen kertaan äänesi värähtelyllä. Nämä värähtelyt suuntaavat kohti maailmankaikkeutta, kasvattavat juuret ja manifestoituvat. Numero kolme on Elegguan, kohtalon orishan ja Pyhän Expediten, nopeuden pyhimyksen, numero. Pyyntösi on matkalla ja lahjoituksesi on toimitettu.
Se on Niin.
Ashe'
LOITSUPUODIN VALMIIKSI LADATUT KYNTTILÄT


Laitan tähän loppuun vielä lyhyen videon, miten osa LoitsuPuodin valmiiksi ladatut kynttilät palavat. Kynttilöissä on usein miten paksulti kuivatettuja yrttejä, joihin tuli tarttuu herkästi. Näitä kynttilöitä polttaessa on otettava huomioon, että ne palavat kuumuutta kestävässä astiassa. Monesti vaha sulaa nestemäiseksi ja alkaa palaa iloisella liekillä, joten älä jätä kynttilää vartioimatta. Loitsukynttilät palavat hieman eri tavalla kuin normaalit kynttilät, mutta siinä se taika piileekin. Jos kynttilä on palanut täysin loppuun, niin ettei yhtikäs mitään jää jäljelle, se on hyvin onnistuneen loitsun merkki!

Videolla palaa Seuraa Minua kynttilä. Liekkien tanssi on lumoavaa katseltavaa.
Vein padan lopuksi ulos ulkoalttarille, kun se alkoi palamaan sen verran eloisalla liekillä, että sai rauhassa palaa siellä loppuun. Jäljelle jäi vain toivelappusen tuhkat.
Mainittakoon vielä, että toive jonka loitsukynttilään latasin vei 6kk manifestoituakseen, mutta sain sen sitten 13-kertaisena. Huh! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti