maanantai 16. helmikuuta 2015

RahanSäästöRituaali


Minua tuli vastaan nämä ihanat etruskien raharuukut. Tällaista ruukkua kutsutaan terramundiksi ja niiden traditio ulottuu yli 2000 vuoden päähän Italiaan. Ruukkuun tiputetaan toivelappu, mitä varten rahaa säästetään. Ensimmäisen kolikon jälkeen, ruukkua ruokitaan säännöllisesti rahalla, kunnes se on täynnä. Terramundissa ei ole aukkoa avaamista varten, ainoastaan rahan tiputtamista varten. Ruukku hajotetaan tai yläosa halkaistaan auki, kun se on täynnä.


Rahan säästäminenkin voi olla itsessään rituaali. Koko jutun idea on tehdä tästä teosta oma pyhä toimituksensa, jota toistetaan. Henget palkitsevat pyhät toimet, joten varmasti tulet löytämään kolikoita maasta tai saamaan rahaa muista yllättävistä paikoista, jotka voit laittaa ruukkuusi.
Alla olevassa rituaalissa mainittua Big Money öljyä, 
joka on luotu juuri tiettyjen rahasummien puoleensa vetämiseen, on pian saatavilla LoitsuPuodista ja sen voi ostaa itselleen myös vihreän vaurausmojo-pussukan kanssa.


Rahansäästörituaalia varten tarvitset jokin erityisen ruukun. Kirjoita pieneen lappuun mitä varten ruukku on, mitä haluat tavoitella, mihin haluaisit säästetyt rahat käyttää.
Voitele lappunen Big Money - öljyllä. Sipaise öljyä myös jokaiseen seteliin, jonka ruukkuun laitat. Rahaa säästetään, kunnes ruukku on täpötäynnä ja muista ettei sieltä saa välillä käydä lainailemassa.

Jos pidät kivien kanssa työskentelystä, voit laittaa ruukun läheisyyteen vaurautta puoleensa vetäviä kiviä. Muista ladata se ensin tehtäväänsä.

amatsoniitti
vihreä aventuriini
hematiitti
kalsiitti
vihreä karneoli
magneettikivi
malakiitti
moldaviitti
sammalakaatti
tiikerinsilmä
turmaliini

Onnea toiveesi tavoitteluun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti