torstai 30. maaliskuuta 2017

Pakanalliset Myyjäiset vol. 2Viime vuonna järjestin Seinäjoella Pakanalliset Myyjäiset ensimmäistä kertaa ja tänä lauantaina 1.4. ne ovat jälleen täällä! Viime vuonna kävijämäärä ylitti kaikki odotukset ja myyjäisiä toivottiin järjestettävän uudelleen.

Myyjäisissä on tarjolla luonnonmateriaaleista valmistettuja käsitöitä, luu- ja sarvituotteita, vaatteita, yrttejä, luonnonkosmetiikkaa, magiatuoteita, mystisiä esineitä sekä maanläheistä taidetta. Myyjäisissä on mahdollisuus pysähtyä hetkeksi myös tarottulkintaan. Mukaan on ilmoittautunut parikymmentä myyjää eri puolilta Suomea uniikkeine tuotteineen ja mukana on paljon uusia myyjiä, jotka eivät olleet mukana viime vuonna.

Pidän tätä hienona mahdollisuutena myös myyjille tulla tarjoamaan kättensä töitä ja osaamista osuvalle kohderyhmälle. Moni kävijä oli myös halukas saamaan lisää tietoa pakanallisuudesta ja luonnonuskonnoista eri muodoissa, joten myyjäiset ovat oiva tapahtuma myös tiedonhaluisille.

Tapahtuma on maksuton ja kaikki lämpimästi tervetulleita, vaikkei pakanallisuus kuuluisikaan omaan elämäntapaan!

Tervetulua tutustumaha ainutlaatuusiin tuotteesiin, nauttimaha myyjäästen tunnelmasta ja kahavion maukkahasta tarionnasta - niin kuin meilläpäin sanotaan :D

Tapahtuman Facebook-sivut

P.S. Blogi on ollut taas vähän hiljainen. Työn alla on jo pitkään ollut 3 eri blogitekstiä, joita viimeistelen ja julkaisen huhtikuussa!

2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Mä eurailen sun blogia edelleen vaikka on ollut hiljaisempi nyt :) Ois niin mahtava saada lisää sulta tänne luettavaa, inspiroiva ja todella erilainen ja vaikuttava blogi. Olen monille vinkannut tämän sivuston ja ovat ihastelleet <3 Odotan ovasti että saataisiin kavereiden kans lisää luettavaa. tykkään informatiivisuudesta mitä sun blogi sisältää.

  Terkuin Pauliina https://willaharmaja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pauliina! Viime vuosi oli kyllä melkoisen kiireinen, että blogiinkin kirjoittelu jäi auttamatta listan hännille. Ilahduin kommentistasi, se todella kannustaa uusien tekstien synnyttämisen äärelle! :)

   Poista