maanantai 11. marraskuuta 2013

Novena-Kynttilä Pyynnöille & Rukouksille


Kynttilöitä on poltettu kautta aikojen ja niihin on yhdistetty erilaisia tapoja ja taikoja, uskomuksia sekä rituaaleja niin eri kulttuureissa kuin uskoinnoissakin. Kynttilää käytetään vahvistuskeinona ja tietyn asian tai energian esille kutsumiseen.

Arkkienkeli Mikaelia kutsutaan suojelemaan,
poistamaan negatiivisia energoita ja parantamaan

Novena-kynttilä on valettu korkeaan lasiseen  astiaan. Sana novena tarkoittaa yhdeksää päivää tai yhdeksän päivän rukousta. Niissä on yleensä jonkin jumaluuden tai pyhimyksen kuva tai pyrkimykseen liittyvää symboliikkaa. Pyyntöä luetaan kerran päivässä kynttilän palaessa. Novena kynttilöitä käytetään katolilaisessa kirkossa, mutta ne ovat laajalti käytössä myös kansanmagian harjoittajien keskuudessa. Liekin tavasta palaa ja millainen lasiastia on kynttilän sammuttua voidaan lukea erilaisia enteitä, miten työskentely on sujunut ja millaista lopputulosta voitanee odottaa.


Ganesha raivaa esteet pois tieltä
Lakshmi tuo runsautta


Novenaa on pidetty kaikkein voimakkaimpana työskentelytapana loitsuissa, pyynnöissä, toiveissa ja rukouksissa, sillä siihen liittyy paljon omistautumista ja uskoa. Se on voimakas tapa manifestoida toivomiaan asioita. Asiaan voi liittyä niin ongelmanratkaisu kuin jonkin asian sujuminen erityisen hyvin, suojelu, sovinto, edistyminen, mahdollisuudet...mikä tahansa.Tarvitsetko apua jonkin asian suhteen?
Voin pyhittää pyynnöllesi oman henkilökohtaisen kynttilän. Novena-kynttilä valetaan, pyhitetään ja ladataan maagisin tavoin öljyillä ja yrteillä juuri Sinun toivettasi varten ja pyydän apua, ohjausta sekä parhainta mahdollista ratkaisua tilanteellesi. Työskentelen tilanteeseesi sopivan jumaluuden tai pyhimyksen kanssa. Sytytän kynttilän ja annan kynttilän palaa alttarillani, kunnes se sammuu. Novena palaa yhteensä 120 tuntia. Yleensä olen jättänyt myös muutaman lahjan alttarille. Tärkeintä on usko; me emme tiedä miten pyyntö toteutuu, rukous kuullaan aina, mutta luottamus asian ratkeamiseen on kaiken avain. Lopusta päättää kohtalo.

Ota yhteys sivun oikealla puolella olevalla lomakkeella tai sähköpostitse, niin kerron lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti