sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Suojelevat Kellot

Kellojen äänen värähtelyiden on pitkään uskottu sisältävän maagisia ominaisuuksia. Kellon muoto symboloi naisvoimaa ja taivaallista holvia.

Kelloja on usein käytetty uskonnollisissa riiteissä. Alttarikellot ovat olleet tärkeä osa uskonnollisissa menoissa ja maagisissa riiteissä kautta aikain. Ritualin alussa kellon soittaminen on puhdistava ja keskittymistä auttava elementti. Kellon heleää ääntä on usein käytetty houkuttelemaan enekelitä, keijuja ja muita hyviä eteerisiä olentoja.

Wiccan harjoittajat käyttävät pieniä kelloja lisäämään harmoniaa ja voimaa, kehän avaamisen ja sulkemisen merkiksi sekä kutsuakseen jumalatarta. Afrikkalaisessa ja karibilaisessa voodoossa tanssijat käyttävät kelloja kutsuakseen heidän loa'aan, henkiä jotka liittyvät jumaliin. Shamaanit ovat suosineet kelloja ajamaan pahoja henkiä pois. Siperian shamaanit käyttivät kelloja loitsuissa ja näyissä, kellot ommeltiin kaavun helmoihin kutsumaan jumalia puhumaan. Kirkon kellot ovat karkoittaneet pahaa ja pahoja henkiä pois vaanimasta kirkon kynnykseltä. Ihmisen kuoltua, kirkonkelloja on soitettu auttamaan sielua matkalle taivaaseen ja suojelemaan pahuuden eri muotojen estämästä tuota sielun matkaa kotiin. Kauppiaat alkoivat ripustamaan kelloja sisäänkäynnin läheisyyteen, ei vaan ilmoittamaan asiakkaiden tulosta vaan estämään pahojen henkien pääsyä tiloihin. Kelloja on käytetty myös hedelmällisyys amuletteina ja suojelemaan lapsia. Karjan, vuohien, lampaiden ja kameleiden kaulaan ripustettiin kello eksyneen eläimen paikallistamiseksi sekä suojelevana amulettina sairautta ja vaaraan vastaan.
Kellon voi ripustaa myös ovenkahvaan suojelemaan sisäänkäyntiä.

Kodin Suojeluskello

Puhdista kello ensin täydenkuun energialla ladatulla vedellä ja merisuola seoksella. Lataa kello tai tuulikello suojelevalla suitsukkeella kuten Fiery Wall of Protection-suitsukkeella tai mirhalla. Lataa kelloa käsissäsi energialla, lausu mielessäsi tai ääneen sen tehtävä suojella kotia. Ripusta kello oven läheisyyteen varoittamaan sekä pitämään negatiivisia vaikutuksia poissa. Jos kello kilahtaa varoitukseksi, lataa se uudelleen samaan tehtävään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti