keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Uuden Kuun Energioissa
Uusi kuu luo kuin uuden ja puhtaan pöydän mistä aloittaa seuraava kuunkierto. Se onkin hyvä ajankohta tarkistaa elämäntilannettasi sillä hetkellä. Uuden kuun ajan energia sopii uusien ideoiden sekä päämääriä määrittämiselle ja synnyttää niitä sitten todeksi kohti täyttyvää kuuta. Uusi kuu symboloi uudelleensyntymistä, luovuutta sekä uusia alkuja. Silloin on sopiva aika pyytää uutta rakkautta elämään, pyytää paranemista itselle tai läheiselle sekä uudistaa jotain aikaisempaa lupausta. Pidä mielessä, että sanat ja ajatukset ovat energian värähtelyä. Kaikki sanotut ja kirjoitetut aikeet sisältävät voimaa, joten suunnittele huolellisesti ja yksityiskohtaisesti mitä aijot manifestoida.

Luo jotain uutta uuden kuun aikaan. Meditoi yötä ennen uutta kuuta ja pyydä inspiraatiota. Valmista seuraavana päivänä upea illallinen, valmista amuletti tai loitsuöljy, luo jokin uusi myyntiartikkeli putiikkiisi, keksi lasten kanssa jotain kivaa tekemistä mitä ennen ette ole tehneet tai askartele kotiin jotain kaunista.

Jumalattaret Diana, Astarte ja Artemis liitetään uuteen kuuhun. Joissain traditioissa uutta kuuta kutsutaan nimellä musta kuu tai pimeä kuu, kun kuu on täysin pimeä ja vastaavasti vasta kuun ensimmäistä sirpin pilkahdusta uudeksi kuuksi.

Uuden Kuun Rituaali Toiveiden Manifestoimiseksi


Ota esille muistivihko tai paperia ja kynän. Alttaria ja pyhän tilan luomista varten valkoisen tai hopeanvärisen kynttilän, salviaa ja suitsuketta. Taustalle voit laittaa soimaan meditatiivista musiikkia tunnelman luomiseksi.
Valmistele haluamallasi tavalla pyhä tila, missä aijot uuden kuun seremonian suorittaa. Voit puhdistaa tilan lausumalla rukouksen tai puhdistamalla tilan salvialla tai muulla puhdistavalla suitsukkeella. Halutessasi voitele kynttilä sen siunaamiseen tarkoitetulla öljyllä, sytytä kynttilä sekä suitsuke. Uuteen kuuhun liitetään esim. laventeli, kalmojuuri ja sitruunamelissa.
Aseta jokin esine edustamaan jokaista muuta kolmea elementtiä, kuten sulka ilmaa, simpukka tai vesikuppi veden elementtiä ja kivi tai pieni määrää multaa/hiekkaa maata. Voit asetella myös vaikkapa kristalleja mandalan tapaan pöydälle. Keskitä tietoisuutesi itseesi ja rauhoitu, hengitä muutaman kerran syvään ja ja juo vaikka kupponen yrttiteetä samalla.
Kirjoita päiväys ja aloita lauseella "Vastaanotan nämä asiat elämääni nyt tai jotain vielä parempaa korkeimmaksi parhaakseni ja muiden asiaan liittyvien osapuolten korkeimmaksi parhaaksi." Tällä karma lausekkeella ilmaiset maailmankaikkeudelle, että haluat näitä asioita vain jos ne ovat sinun ja muiden osapuolten korkeimmaksi parhaaksi. Aloita sitten kirjoittamaan toiveitasi, oli niitä sitten yksi tai useampi.
Sulje sitten silmäsi ja kuvittele miltä tuntuu kun olet saavuttanut nämä toiveet ja päämäärät. Kiinnitä huomiota tunteisiin joita toiveet herättävät. Kiitä sitten energioita ja sulje jokaisen kutsumasi elementin portin. Rituaalin voi sulkea lausumalla esim. "Ketään vahingoittamatta, toiveeni toteutukoon", "Kolmen voimalla, näin olkoon" tai yksinkertaisesti "Olkaa siunatut".

Voit leikata ja liimata paperille tai muistikirjaasi kuvia tai piirtää niitä, jotka liittyvät toiveisiisi. Käytä erilaisia symboleja vahvistamaan toivettasi.

Katsele muistikirjaasi kuukauden aikana ja yliviivaa aina, kun joku toiveistasi on tullut todeksi. Jos kirjoitit toiveesi yksittäiselle paperille, voi sen myös halutessaan polttaa seuraavan täydenkuun aikaan ja ripotella tuhkat tuuleen, kiittäen maailmankaikkeutta luomisprosessin osana olemisesta. Kun maa on sula, paperin voi myös haudata maahan, symbolisesti kylvää siemenen tapaan kasvamaan. Tee niin kuin itse parhaaksi näet. Tai tee eri kerroilla eri tavalla.


Uuden Kuun Rituaalikylpy

Lisää kylpyveteen merisuolaa tai ruususuolaa, muutama tippa eteeristä sitruunaöljyä ja valkosalviaa. Sytytä valkoinen kynttilä ja astu kylpyyn. Visualisoi, kuinka energiasi uudistuu.
Uusi kuu lainaa energiaansa uudistumiseen ja puhdistautumiseen. Ajattele kylvyssä ollessasi asioita ja toiveita, jotka ovat aivan eri kuin edellisenä kuunkiertona. Kutsu muutoksen ja uudistuksen energioita. Kirjoita kylvyn jälkeen asiat, joita toivot ja tavoittelet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti