lauantai 30. maaliskuuta 2013

Loitsuöljyjen valikoima laajenee

Loitsuöljyjen valikoimaan on tulossa lisää vaihtoehtoja. Tässä tarkempaa esittelyä:
Lucky Lodestone - Lodestone eli luonnonmagneetti on kautta aikojen tunnettu voimakkaana talismaanina. Se on yleinen hyvän onnen amuletti. Tämän öljyn käyttäjä houkuttelee itselleen hyvää onnea, palveluksia, rahaa,  lahjoja, positiivisuutta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Magneetilla uskotaan olevan myös parantava vaikutus.
Come to Me - Hätätilanteisiin. Kun tilanteesi tarvitsee kaikenpuolisen huomion ja kun asialla on kiire. Vanha testattu ja toimivaksi todettu resepti.
Pink Come to Me - Tällä öljyllä on maine vetää puoleensa rakkautta ja huomiota nopeasti!
Fast Luck - Paistattele Onnettaren suosiossa, kun tarvitset nopeaa apua työllisyydessä, raha-asioissa, veikkauksessa, tms.
Peace and Harmony - Stressaaviin tilanteisiin, pelkotiloihin, unettomuuteen, levottomuuteen ja huolestuneeseen olotilaan. Öljy luo levollisen mielen ja lievittää stressiä.
French Creole - Meditointiin, unien tulkintaan, selvänäköisyyteen. Oiva öljy selkeyttämään myös korttien tulkintaa. Sivele kolmannelle silmälle vahvistamaan intuitiota.
French Bracelet - Vahvistaa rakkautta ja parisuhdetta missä tahansa vaiheessa. Ensitreffeille, lievittää ujoutta, vahvistaa jo olemassa olevaa parisuhdetta, luo intohimoa, vahvistaa parin välistä sidettä ja kommunikointia.
Maman Brigitte - Opiskelijoille. Kutsu Maman Brigitteä avuksi, kun opiskelet, luet tentteihin, teet päättötyötä tai menet kokeisiin. Öljy tuo selkeyttä ja viisautta.
Look over Me - Käännä huomio puoleesi! Kun tavoittelet ylennystä, menet työhaastatteluun, kaipaat uusia ystäviä ja suosiota, tämä on oikea öljy. Erinomainen myös niille, jotka tarvitsevat apua vuokralaisten tai ostajien löytymisessä.
Espanta Muerto - Kun haluat eroon kummittelusta ja negatiivisesta energiasta kotonasi. Myös toisten ihmisten lähettämään negatiiviseen ja kateelliseen ajatusenergiaan, ns. mustiin silmiin. Jos koet olevasi jatkuvasti väsynyt ja ärtyisä, terveytesi reistailee, olet altis jatkuville pikkuonnettomuuksille, silloin tiedät olevasi psyykkisen hyökkäyksen kohteena. Tähän kaikkeen tepsii Espanta Muerto.
Conquering Glory - Tämän öljyn turvin voitat esteet ja haasteet, kateelliset ihmiset. Öljy auttaa sinua pitämään tilanteen kontrollissa ja tuo menestystä. Sysää kilpailijat syrjään ja energiaa kuluttavat tilanteet ja pidä ohjakset omissa käsissäsi.
Cut and Clear - Katkaise menneisyyden sidokset, jotka eivät enää palvele Sinun korkeinta parastasi kuten pahat tavat, entiset parisuhteet, riitaisat tilanteet ja ihmiset. Uutta ei voi virrata elämääsi, ennen kuin päästät irti vanhasta ja aikansa eläneestä. Joskus itse olisi valmis jatkamaan eteenpäin, mutta olosuhteet ja muut ihmiset pidättelevät, silloin tämä loitsuöljy auttaa eteenpäin pääsyssä.
Rosemary - Puhdistava ja suojeleva. Öljyn sanotaan pitävän "akkavallan" talossa ;) Sivele ovenkahvaan pitääksesi ei toivotut vieraat ja poikkeilijat poissa.
Flying Devil - Voimakkaasti suojeleva ja karkottava öljy. Tämän öljyn avulla pääset eroon mistä tahansa sinua kiusaavasta asiasta, tilanteesta tai henkilöstä. Ole varovainen, sillä öljy sisältää chiliä! Käytä energeettisessä siivouksessa, tuoksulampussa tai voitele valkoinen, sininen, musta tai violetti kynttilä tällä öljyllä, älä käytä iholla.
African Ju Ju - Suojeleva öljy. Jos tilanteesi kaipaa suunnanmuutosta, tämä öljy kääntää tilanteen eduksesi ja myös mukavan nopeasti.

Käyttäessäsi loitsuöljyjä, pidä mieli positiivisena ja avoimena. Luota ja salli maailmankaikkeudelle vapaus tuoda sinulle parhaaksi näkemällään tavalla mahdollisuuksia, onnea, runsautta ja rakkautta. Muistathan, ettei runsaus aina tule lottovoiton muodossa. Loitsuöljyjä käyttäessä yllättyy positiivisesti monen monta kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti