torstai 15. lokakuuta 2015

Tarot Loitsut


Tarotpakassa käytetään hyvin eloisaa symboliikan kieltä. Nämä symbolit, jotka puhuvat suoraan alitajunnallemme, voivat luoda vahvan emotionaalisen reaktion. Eri korttien yhdistelmällä voidaan luoda kertomus. Vaikka tarotkortteja ollaan pääsääntöisesti käytetty vuosisatojen ajan ennustamiseen ja ohjaukseen, tarot symboliikkaa voidaan käyttää myös keskipisteenä maagisessa työskentelyssä. Tällä metodilla voidaan järjestellä kortit siten, että ne edustavat päämäärää, jonka haluamme saavuttaa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tietämystä tarotkorteista tai taitoa niiden tulkitsemisesta.

Määritelmiä on monia mitä magia on ja miten se toimii. Tarotloitsuissa käytämme mielen voimaa töytäisemään mahdollisuuksia eteenpäin. Tämä metodi auttaa sinua keskittymään tahtoosi ja kommunikoimaan haluistasi alitajuntasi kanssa. Taitava magian käyttäjä on herkkä tapahtumien luonnolliselle virtaukselle ja voimille, jotka vaikuttavat olosuhteisiin ja on siten kykenevä vaikuttamaan näihin tapahtumiin hyödyntäen parhaita mahdollisuuksia niiden muuttamiseksi. Kortit luovat samalla myös visuaalisen ja energeettisen tiekartan ongelmasi läpi tai kohti unelmaasi. Ne selventävät mieltäsi.

Tarot Loitsuissa kortit järjestellään kuvien mukaan niin että ne tekevät tarkoituksenmukaisen kertomuksen. Jos teet loitsun jonkun toisen puolesta, näe henkilö, kun visualisoit päämäärää ja muuta sanamuoto siten, että henkilön nimi tulee affirmaatiossa mainituksi. Käytä loitsuissa kortteja, jotka ovat vahvoja ja positiivisia. Käytä esimerkiksi ison arcanan Aurinkoa, Maailmaa, Malttia ja Tähti kortteja, koska ne ovat voimakkaita ja onnekkaita kortteja.

Kortit asetellaan erilaisiin  kuviomuodostelmiin, joihin on helppo keskittyä. Yksi usein käytetyimmistä on kolmen kortin sarja. Se on helppo ja hyvä tapa, kun tehdään lyhyt ilmaisu päämäärästä. Tähän silmien on helppo keskittyä ja mielen helppo muistaa. Riippuen tilanteesta, kortit kolmen kuviossa voivat määrittää:

* aihe - tarvittava toiminta - haluttu päämäärä
* menneisyys - nykyhetki - tulevaisuus
* ensimmäinen tapahtuma - toinen tapahtuma - kolmas tapahtuma
* toiminta - edistyminen - tulos
* vaikutus - aihe - vaikutus

Korttien sommittelulla voidaan muodostaa myös erilaisia muotoja, kuten suojelevan ristin muotoon, pyrimidin muotoon näyttäen tapahtumien edistymisen ja nousun, portaikon muotoon johtaen ylöspäin tai alaspäin. Joissain loitsuissa voit käyttää myös hovikortteja edustamaan itseäsi tai muuta henkilöä.

Joskus Tarot Loitsu tarvitsee lisätarvikkeita lisäämään loitsun voimaa ja auttamaan haluttuun päämäärään keskittymisessä. Yleensä nämä tarvikkeet ovat helposti saatavilla, kuten peili, kolikoita, tietyn värinen kynttilä, avain jne. Voit lisätä myös koristeellisia esineitä pöydälle tai alttarille, jolla loitsun suoritat, kuten kukkia, kristalleja, simpukoita jne.
Suorittaessasi loitsua sinun tulisi meditoida tai visualisoida halumaasi, kun olet asettanut sopivat kortit eteesi. Meditoidessasi asioita yhdistä tarotkorttien kuvasymboliikkaa soveltaen ne omaan sen hetkiseen tilanteeseesi ja päämäärääsi. Voit rukoilla, pyytää ohjausta enkeleiltä ja oppailta, keskustella jumaluuden kanssa, visualisoida. Lausu affirmaatio loitsun jälkeen joka tulisi olla ennemminkin muodossa Minulla on.... kuin Haluaisin...
Tarot Loitsua tehdessä sinun ei tarvitse suorittaa erityistä rituaalia, sinun tarvitsee vain asetella valitsemasi kortit ja mietiskellä niitä. Jos tunnet, että pystyt keskittymään paremmin rituaalin avulla, suunnittele se perinteesi mukaan.

Kun loitsu on suoritettu voit joko jättää kortit paikoilleen ja palata niiden ääreen hetkeksi päivittäin. Voit sytyttää kynttilän tai suitsukkeen ja lausua affrmaatiosi. Jollet voi jättää kortteja alttarillesi, voit ne kerätä pois; loitsu jatkaa toimimistaan vaikkeivat olekkaan esillä. Voit kantaa kortteja myös mukanasi amuletteina laukussasi tai takin taskussa. Kun käytät kortteja uuteen loistuun, jätä ne hetkeksi kuunvaloon ja/tai pyyhkäise niitä kevyesti merisuola veteen kostutetulla liinalla.

Muista ettet jää toivomaasi asiaan liiaksi kiinni ja ajattele sitä toistuvasti. Magia toimii parhaiten, kun se on luovutettu täysin alitajunnalle, henkisille voimille, maailmankaikkeudelle.

Aloittaessasi voit tehdä pienen riitin päästäksesi ensin tunnelmaan. Järjestä omaa aikaa ja laita taustalle soimaan rauhallista musiikkia. Käy rentouttavassa kylvyssä tai suihkussa samalla ajatellen kuinka koko kehosi, mielesi ja sielusi puhdistuu. Sytytä suitsuke palamaan ja muutama kynttilä. Hiljenny hetkeksi, että mielesi muuttuu levollliseksi ja vastaanottavaiseksi.

Tässä on muutama esimerkki Tarot Loitsuista

TOIMINTA
~ Saadaksesi asioihin liikettä ~


Aseta kortit portaikon tavoin nousemaan ylöspäin. Sauvojen ässä aktiivisena toimintaperiaatteena - joukot laitettu liikkeelle. Vaunut kortti edustaa liikettä ja että kaikki on kontrollissa. Sauvojen 8 edustaa liikettä kohti päämäärää.

Jos haluat lisätä loitsuun muita esineitä, aseta punaisia kukkia, kiviä, kynttilöitä ja punainen liina pöydälle, sillä väri punainen edustaa liikkeelle laittavaa energiaa, elinvoimaisuutta ja toimintaa. Ajankohdaksi voit valita aamun.

Asetellessasi Sauvojen ässän, visualisoi tilanteen varhaisia vaiheita tai tapahtumien kulkua, jotka haluat laittaa liikkeelle.
Asetellasi Vaunut kortin, visualisoi tapahtumien kulun tapahtuvan hallitusti.
Asetellessasi Sauvojen kahdeksikon pöytään, visualisoi toiveesi nopeutuvan kohti lopullista tavoitetta.
Lausu affirmaatiosi.

TUNTEET
~ Puhdistautuminen tunneperäisestä kivusta ja syyllisyydestä ~


Negatiiviset tunteet, surulliset muistot ja syyllisyys tukahduttavat oman energiamme ja estävät meitä elämästä täydellisesti. Jos sellaiset tunteet rajoittavat sinua, tämä loitsu tekee positiivisen muutoksen.
Tämä korttiasetelma näyttää prosessin pelon ja huolien huuhtoutumisesta, muuntamalla niiden negatiivisen energian posiitiviseksi voimaksi. Tässä Kuu-korttia, tunteiden hallitsijaa, käytetään edustamaan sekavia tunteita, jotka ovat vaivanneet sinua. Tuomio-kortti edustaa haluasi puhdistautua näistä tunteista ja muuttamaan tunteellista olemustasi. Maailma-kortti edustaa sinun täydellistä minääsi, elämässä harmoniassa ja hyvinvoivana.

Tässä loitsussa olisi hyvä olla myös valkoinen kynttilä, kuumuutta kestävä astia, kynä ja paperia. Voit lisätä pöydällesi tai alttarillesi valkoisia kukkia ja kristalleja, vaaleita kiviä ja valkoisen pöytäliinan. Sytytä kynttilä ja kynttilän palaessa kirjoita lista muistoista ja tunteista, jotka ovat sinua vaivanneet.

Asettaessasi Kuu kortin ajattele niitä kivuliaita sanoja, jotka kirjoitit paperille. Ajattele sitä taakkaa, jonka nämä epäterveelliset tunteet ovat kasautuneet kannettavaksi. Ymmärrä, että sinun tulee päästää irti menneestä, koska mennyttä ei voi muuttaa ja tarpeettomat syyllisyyden tunteet ryöstävät omaa energiaasi. Rytistä paperi ja sytytä se palamaan kynttilän liekissä. Pudota se astiaan ja samalla kun katselet paperin palavan tuhkaksi aseta Tuomio kortti pöydälle. Kortti edustaa uudelleensyntymää. Kutsu omaa voimaasi takaisin ja kuvittele kuinka liekki puhdistaa koko olemustasi. Lopuksi aseta Maailma kortti paikoilleen ja tiedä, että olet ottanut takaisin sen energian, jonka nuo kivuliaat muistot ovat vieneet sinulta. Olet käyttänyt omaa voimaasi saadaksesi itsesi takaisin tasapainoon. Kun olet meditoinut näitä kortteja lausu vahvistava affirmaatio.

KOTI
~ Menestyksellinen talon myynti ~


Tätät loitsua voit käyttää vetämään ostajaa puoleensa ja tekemään hyvät talokaupat. Korttiasetelmassa käytetään kahta neloskorttia, koska numero neljä edustaa materiaalista perustaa ja neljää seinää; taloa ja kotia. Tarvitset lisäksi 6 kolikkoa, jotka siunaat loitsun aikana. Jos sinulla on myynti-ilmoitus, joko netistä tulostettu tai lehdestä leikattu, niin ota se mukaan tähän loitsuun. Jos haluat lisätä kukkia, kiviä tai liinan pöydälle, niin käytä kultaisia ja vihreitä sävyjä. Ne edustavat rikkautta, runsautta ja taloudellista turvaa.

Aseta sauvojen 4 pöytään ja mieti mitä kaikkea olet tehnyt talon tai asunnon eteen, että se olisi mahdollisimman haluttava ja houkutteleva tulevalle ostajalle. Mieti talosi tai asuntosi hyviä ominaisuuksia. Aseta myynti-ilmoitus tämän kortin alle. Aseta sitten lanttien 6 sauvojen 4 kortin viereen. Kuvittele henkilö tulemassa kohti kotiasi. Tämä henkilö on tuleva ostaja ja hän on aivan haltioissaan tietäessään, että tämä paikka on täydellinen hänen ja mahdollisen perheensä tarpeisiin. Visualisoi, että hänellä on rahat valmiina ja hän on valmis maksamaan sinulle hyvän hinnan. Ota 6 kolikkoa käsiisi ja pitele niitä samalla kun jatkat visualisointia. Laita ne sitten lanttien 6 kortin päälle. Laita lopuksi lanttien 4 kortti pöydälle. Kuvittele itsesi tyytyväisenä ja onnellisena näistä hyvistä kaupoista. Pohdi mitä haluaisit tehdä näillä rahoilla, jotka saat näistä kaupoista. Ota kolikot uudelleen käsiisi ja lausu affirmaatiosi. Lopuksi hautaa kolikot tonttisi jokaiseen neljään nurkkaan, yksi tien päähän ja yksi ulko-oven läheisyyteen. Jos asut kerros- tai rivitalossa, hautaa kolikot vaikkapa kukkapurkkeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti