lauantai 2. tammikuuta 2016

2016 Erakon Vuosi


Mitä vuosi 2016 pitää sisällään?
2016 on maailmanlaajuisen numeron 9 vuosi (2+0+1+6=9). Vuosi tuo tullessaan täyttymystä, saavutuksia ja päätöksiä. Se edustaa 9-vuotisen jakson päätöstä ja tarjoaa mahdollisuuden päätökseen mille tahansa keskeneräisille asioille tai tuo projekteja loppuun. Tämän vuoden aikana valmistellaan asioita loppuun, sillä seuraavan vuoden 2017 numero on 1 edustaa uusia alkuja.

Tarotpakassa Suurten Salaisuuksien korteissa kortti numero 9 on Erakko, joten vuosi 2016 on Erakko-kortin energioiden hallitsema.
Erakko seisoo lumisella vuorella sauva toisessa kädesää ja lyhty toisessa. Lyhdyn sisällä palaa tähti, joka ei koskaan lakkaa valaisemasta. Viisauden valo valaisee edellä olevaa polkua kun erakko kulkee henkistä matkaansa. Tästä syystä Erakko edustaa henkistä valaistumista, sisäistä viisautta ja oivaltamista. Yhdessä numeron 9 energian kanssa tämä edustaa vuotta jolloin tulet kokemaan henkisen matkan huippukohdan. Tulet luottamaan sisäisen lähteen viisauteen, joka ohjaa sinua elämänpolullasi. Erakko symboloi ajatonta viisautta. Erakon matkatessa hitaasti ja tietoisesti, hän keventää kantamustaan valitsemalla mikä on tarpeetonta matkalla. Tänä vuonna Erakko kehottaa sinua välillä sulkemaan ulkomaailman ja vetäytymään rauhaan. Kevennä taakkaasi ja jätä kaikki se tarpeeton pois kantamuksistasi, josta ei ole sinulle enää mitään hyötyä tai ei anna sinulle enää mitään; ajatusmallit, tavat, yhteydet, työt ja materiaaliset asiat. Tee kodissasi oikein kunnon roinanraivaus!

Tärkeät näkökohdat elämässäsi tulevat erityisesti tänä vuonna esiin. Olet matkannut pitkän matkan ja nyt tänä vuonna sinulla on mahdollisuus heijastaa kaiken oppimasi elämääsi. Sinä päätät kuunteletko sisäistä ääntäsi ja annat sen ohjata sinua. Aikasemmat kokemukset toimivat opettajanamme tai varsinainen opettaja ilmestyy elämääsi. 

Valjasta Erakon mahdollisuudet tulevaa vuotta varten. Järjestä itsellesi aikaa, että voit hetkeksi vetäytyä rauhaan. Vetäytymällä rauhaan lyhyiksikin ajoiksi mahdollistat mielesi hiljentymisen ja virittäytymisen kuulemaan sisäisen viisauden. Muista, että vastaus ei aina tule heti, ohjaus tulee aina omalla tahdillaan. 

Kun Erakon lyhty valaisee polkua, se valaisee vain osan polusta. Se valaisee juuri sen verran, että voit rohkeasti ottaa pari seuraavaa askelta. Sitä enemmän edessä oleva polku alkaa paljastumaan. Kun virittäydyt sisäiselle viisaudelle tämän vuoden aikana, tiedä että näet vain osan edellä olevasta polustasi. Sinun ei tarvitse tietää kaikkea heti. Kaikki selkiytyy aikanaan.

Omistaudu sille mitä tahansa harjoitat, anna itsellesi aikaa ja todella kuuntele sisäistä viisauttasi. Kaikki ohjaus mitä tarvitset on jo valmiiksi sisälläsi.


Kasvukortti

Tarotkorttien henkilökohtaisempaa viisautta voit tutkia lähemmin myös laskemalla oman Kasvukorttisi tulevalle 12 kuukaudelle ja se vaihtuu aina syntymäpäiväsi aikaan. Jos syntymäpäiväsi ei ole vielä ollut tämän vuoden alussa laske syntymäpäiväsi ja kuukautesi yhteen 2015 kanssa. Jos siis syntymäpäiväsi on 10.10, laske se yhteen 1+0+1+0+2+0+1+5=1. Jos taas syntymäpäiväsi oli jo tämän vuoden puolella, laske silloin esim. 1+1+2+0+1+6=11. Jos yhteenlaskettu summa ylittää numeron 21, laske nämä kaksi numeroa vielä yhteen eli jos sait summaksi esim. 23, laske vielä 2+3=5. Tällöin Kasvukorttisi tulevalle 12 kuukaudelle on Ylipappi.
Saatuasi selville Kasvukorttisi numeron, tarkastele mitä Suurten Salaisuuksien korttia se edustaa Tarotpakassa ja tutki minkälaisia ominaisuuksia kortti pitää sisällään.


Upeaa vuotta 2016 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti