lauantai 16. tammikuuta 2016

Kaksitoimiset Kynttilät


Tämä blogikirjoitus käsittelee kynttilämagiaa ja sellaisen energian vapauttamista, karkoittamista ja heijastamista takaisin, joka hidastaa, vaikeuttaa tai estää sinua. Tähän tarkoitukseen on olemassa ehkä vähemmän tunnettu kaksivärinen kynttilä.

Kaksitoimiset kynttilät ovat puoliksi mustia ja puoliksi valkoisia, vihreitä tai punaisia. Musta vaha edustaa esteitä, haasteita, huonoa onnea, negatiiivista energiaa, olosuhdetta tai toimintaa, josta halutaan päästä eroon. Kynttilän toinen puoli edustaa asioita, joita halutaan manifestoida ja jotain mikä saattaa olla saavuttamattomissa koska negatiivinen energia estää sitä saamasta. Värillisellä puolella kutsutaan hyvää, siunataan, kunnioitetaan ja parannetaan.

Musta-valkoinen kynttilä sekä karkoittaa huonoa onnea ja negatiivisuutta että vetää yleisesti onnea ja siunausta puoleensa. Tämä on nk. yleiskynttilä, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, erityisesti terveydellisissä asioissa ja kun haluat huonoista tavoista eroon. Valkoinen osio edustaa selkeyttä, henkistä puhdistautumista, henkisiä kykyjä, totuutta ja visiota.
Musta-vihreä kynttilä karkottaa huonoa onnea ja negatiivisuutta talouteen, materiaalisiin asioihin, työhön ja rahaan liittyvissä asioissa. Sitä käytetään poistamaan energeettisellä tasolla epäonnea ja ongelmia raha-asioissa, kuten työttömyydessä, taloudellisesti tiukoissa tilanteissa ja vaikkapa elatusapu-ja tukirahaongelmissa. Vihreä osio edustaa kasvua, runsautta, elinvoimaa, mahdollisuuksia ja rahaa.
Musta-punainen kynttilä sekä karkottaa huonoa onnea ja negatiivisuutta rakkauteen ja ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. Sitä käytetään poistamaan energeettisella tasolla ongelmia avio/avoliitossa, erotilanteissa ja pääsemään irti surusta ja pääsemään eteenpäin eron jälkeen. Kynttilän polttaminen voi poistaa myös esteitä jotka pidättelevät romanttisessa mielessä jos esimerkiksi sopivaa kumppania ei tahdo löytyä tai vakituisessa parisuhteessa kaivataan suhteen syventymistä ja vahvistumista. Punainen osio edustaa rakkautta, intohimoa, luovuutta, seksuaalisuutta ja ihmissuhteita.

Kynttilä on tarkoitus polttaa ns. väärinpäin. Symbolisesti kynttilää poltettaessa väärinpäin, asia tai tilanne käännetään päinvastoin. Käänteisesti poltettuna huonot asiat poistetaan ensin hyvän tieltä pois.


Aloita leikkaamalla ja tasoittamalla kynttilän pää uudeksi pohjaksi. Koverra kynttilän pohjasta kynttilänsydänlanka esiin ja muotoile hieman kynttilän päätä.


Kirjoita sitten mustaan osioon asia, tilanne tai nimi, josta haluat päästä eroon ja mikä hankaloittaa sinua. Tämä kirjoitetaan väärinpäin ja vielä peilikuvana. Aloita siis kynttilän kärjestä ja kirjoita kohti keskustaa niin, että aloitat sanan viimeisestä kirjaimesta ja kaiverra kirjaimet aina peilikuvana. Värilliseen osioon kirjoitetaan sana tai symboli, jota tavoitellaan. Voit kirjoittaa siihen myös oman nimesi. Tämä kirjoitetaan oikein päin, aloittaen keskustasta kohti kynttilän pohjaa.
Musta osio voidellaan karkoittavalla tai käänteisellä öljyllä. Pese kätesi ja voitele sitten värillinen osio tilanteeseesi sopivalla, puoleensa vetävällä loitsuöljyllä. Jotkut käyttävät koko kynttilän voitelussa ja lataamisessa yleistä siunausöljyä, jolloin kahta eri öljyä ei tarvita. Kynttilä ladataan aina voitelemalla keskeltä kohti kynttilän päätä samalla keskittyen aikomukseen. Karkoittavaa öljyä tietenkin itsestä poispäin ja puoleensa vetävää itseen päin.


Tehokkuutta loitsukynttilän polttamiseen saat, kun asetat kynttilän palamaan peilin päälle. Peili heijastaa negatiivisen energian pois. Tähän käy myös jokin muu heijastava alusta. Sulata kynttilän pohjaa hieman, että saat sen tukevasti kiinni alustan päälle. Sytyttäessäsi kynttilää lausu rukouksesi tai loitsusi, käytä omia sanojasi. Kynttilän ympärille voi halutessaan ripotella merisuolaa.


Kynttilän voi polttaa joko kerralla tai 3 tai 7 perättäisenä päivänä. Kynttilän voi polttaa silloin, kun kohtaat suuria elämäntilanteen muutoksia, surua tai epäonnea tai kun halutaan raskaaseen tai jämähtäneeseen tilanteeseen positiivista muutosta. Kynttilä sopii myös sellaisissa tilanteissa, kun tunnet jonkun lähettävän sinulle voimakkaasti negatiivista energiaa ja pahaa ajatusta, kateutta ja juoruja. Kynttilän voi polttaa esimerkiksi laskevan vai täydenkuun aikaan. Kiireellisessä tapauksessa kynttilän voi polttaa koska tahansa, kuunvaiheesta tai viikonpäivästä huolimatta.  Monet polttavat kynttilän aina vuoden vaihteessa, symboloiden vanhan jättämistä taakse ja että uusi tuleva vuosi voidaan aloittaa puhtaalta pöydältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti